Ovidiu Crețu: ”PSD a pierdut într-un mod de-a dreptul rușinos Primăria Bistrița. A adoptat o strategie foarte proastă, catastrofală”

 -  -  71627Primarul municipiului Bistrița, Ovidiu Teodor Crețu, al cărui ultim mandat se va încheia peste câteva zile, este de părere că PSD a pierdut rușinos la Bistrița și acest lucru este din cauza strategiei pe care partidul a adoptat-o. În opinia celui care timp de 12 ani a condus Primăria Bistrița, strategia PSD a fost una ”catastrofală”.

Invitat în emisiunea ”Unde-i adevărul?” de la AS-TV, primarul Ovidiu Teodor Crețu și-a exprimat punctul de vedere cu privire la rezultatul alegerilor locale din 27 septembrie.

Nu pot să trec cu vederea faptul că odată cu plecarea mea din Primăria Bistrița, pleacă și PSD din Primărie. Eu cred că s-a adoptat, de către conducerea organizației politice a PSD, o strategie foarte proastă, catastrofală, care a dus la pierderea alegerilor într-un mod, aș spune eu, de-a dreptul rușinos la Bistrița”, a declarat Ovidiu Teodor Crețu.

În opinia celui care a obținut trei mandate consecutive de primar, greșeala principală făcută de PSD este aceea că a încercat să dea la o parte tot ce însemnat 12 ani de PSD în Primăria Bistrița și nu numai.

”Tot ce s-a construit de către organizația municipală a PSD a fost dat la o parte, la consilierea unor experți în PR de la Cluj, care, spun eu, au greșit fundamental. S-a dat la o parte PSD, s-a dat la o parte Crețu, s-a dat la o parte Pană, s-a dat la o parte tot ce a însemnat viață în 12 ani și au venit cu niște chestiuni noi. Îmi pare foarte rău pentru domnul Cristian Niculae, care a pierdut alegerile astea. Putea să se întâmple altfel. (…) PSD a pierdut nu doar acum, a pierdut pe termen lung și asta din cauza unei strategii catastrofale. Trebuie să spun chestia asta”, a mai adăugat primarul.

Sursa citată a completat că, în opinia sa, noul primar al Bistriței – Ioan Turc – are deja asigurate cel puțin trei mandate.

”Primarul care va veni o să fie trei mandate, dacă nu chiar patru, primar. Nu o să îl mai schimbe nimeni, numai dacă nu o să i se întâmple ceva, Doamne ferește”, a mai spus Crețu.

Ovidiu Teodor Crețu a condus Primăria Bistrița între anii 2008 – 2020 și săptămâna viitoare îi va preda ștafeta noului primar – Ioan Turc.

7 notes
752 views
bookmark icon

7 thoughts on “Ovidiu Crețu: ”PSD a pierdut într-un mod de-a dreptul rușinos Primăria Bistrița. A adoptat o strategie foarte proastă, catastrofală”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    lentile-contact-colorate.net