Ovidiu Florean: ”Radu Moldovan m-a dat în judecată pentru postările de pe Facebook și mi-a cerut 100.000 de euro despăgubiri morale!”

 -  -  1809


Consilierul județean Ovidiu Florean (PNL) a declarat vineri, într-o conferință de presă, că președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, l-a dat în judecată din cauza unor postări din mediul online, acesta solicitându-i chiar și despăgubiri morale de 100.000 de euro. 

”Este un proces privat. M-a dat în judecată pentru postările de pe Facebook. Mi-a cerut despăgubiri morale de 100.000 de euro și eu nu cred că o să îi primească. În instanța de judecată a cerut, prin avocat, să fie ședință închisă, pentru că nu a vrut deloc să fie transparență, lucru care nu mi se pare normal, ca o persoană publică de această anvergură să refuze să vină publicul să vadă ce pretenții are și care sunt întrebările la care trebuie să răspundă, a spus Ovidiu Florean.

Liberalul Florean a adăugat că nu consideră că prin intermediul postărilor sale de pe Facebook i-a adus ofense președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

”Eu m-am adresat la acțiunile președintelui Emil Radu Moldovan, nu la persoana lui Emil Radu Moldovan”, a mai precizat Ovidiu Florean.

Procesul dintre Emil Radu Moldovan și Ovidiu Florean a fost înregistrat la Tribunalul Bistrița-Năsăud pe data de 25.06.2019, având ca obiect ”actiune in raspundere delictuală”. Procesul este încă pe rol, un nou termen fiind stabilit pentru data de 27.01.2020.

0 notes
934 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *