P.N.L joacă riscant pe Beclean și merge pe mâna lui Bogdan Rusu, pentru funcția de primar, fără să aibă sondaje REALE! Dacă se pierd alegerile locale, conducerea P.N.L Beclean riscă DEMITEREA “în bloc! “

 -  -  122


P.N. L Beclean îl propune pe Bogdan Rusu pentru funcția de primar și-l aruncă-n luptă cu Nicu Moldovan (primar PSD care dorește al 6-lea mandat)!

Conducerea Organizației Orășenești a găsit un candidat care era plecat în Irlanda, după ce demisionase din funcția de consilier local. În câteva zile, Bogdan Rusu a fost convins să candideze pentru funcția de primar și joi seară a făcut anunțul.

 

 

Mesajul lui Bogdan Rusu:

“Oameni buni si dragi,
DA, sunt hotarat ! Vin la primarie !

Anunt in mod oficial, ca am avut deosebita onoare de a fi desemnat de organizatia PNL Beclean – candidatul la functia de primar al orasului Beclean. Indemnurile beclenarilor precum si excelenta pozitionare din sondaje, m-au facut sa iau aceasta importanta decizie. Cu incredere si responsabilitate ma dedic total in slujba beclenarilor cu toata experienta mea politica si administrativa, de 12 ani, interna si externa, pozitionandu-ma ca principala alternativa la actuala administratie a orasului nostru.
Sunt extrem de bucuros sa ne unim din nou acasa !

Pe aceasta cale, doresc sa fac un apel public si cu bratele deschise tuturor formatiunilor politice din zona “de dreapta” in vederea unei colaborari victorioase in jurul meu si a Partidului National Liberal.Multumesc tuturor ! Victorie !
Bunul Dumnezeu sa fie alaturi de noi toti !” – a postat Bogdan Rusu pe facebook.

 

Bogdan Rusu, candidatul fără sondaj REAL e aruncat în luptă!

Președintele Vasile Marc și afaceristul Ioan Zăgrean ar fi artizanii acestui joc riscant, în care un candidat fără sondaj este aruncat în luptă în alegeri din primul tur.

Bogdan Rusu a fost desemnat candidat și procedural, va fi validat de Biroul Permanent Național, în urma unei analize la București.

Va fi interesantă lista de consilieri locali cu care Bogdan Rusu se va prezenta în fața electoratului.

De văzut și ce pretenții la Consiliul Județean vor emite Vasile Marc și Ioan Zăgrean cei doi lideri care-au pus la cale planul cu Bogdan Rusu-candidat!

Fără Alianță locală, P.S.D zdrobește tot!  P.N.L Beclean e obligat să scoată scor pe Beclean. În caz contrar, conducerea va fi executată!

În alegerile din 2016, Nicu Moldovan a adunat 3.941 voturi (78%), Liviu Țermure (PNL) a luat 468 de voturi (9%), iar Caius Cârcu (PMP) a luat 273 de voturi (5%). În ultimii ani, lucrurile s-au schimbat radical, la nivel local și PSD a pierdut enorm, la scor politic!

PNL dorește o Alianță locală, însă NUMAI cu Bogdan Rusu candidat de primar, deși acesta s-a întors din Irlanda acum 3 zile și NU există un sondaj privind șansele sale REALE într-o confruntare cu mașinăria PSD.

nicu moldovan

La o prezență de aproximativ 5.000 de electori la alegerile din vară, o eventuală Alianță ar avea nevoie de 2.500 – 2.800 de voturi pentru a câștiga Primăria Beclean, O Alianță pe Beclean pare greu de realizat la momentul actual, deoarece PNL forțează nota și joacă la risc, fără să dețină un sondaj de opinie REAL privind candidatul pentru funcția de primar.

 

Citiți și:

 

Nicu Moldovan își poate pune șampania la rece! PNL-iștii pregătesc un iepure pentru alegeri și refuză orice Alianță de dreapta pe Beclean! Bogdan Rusu e lansat “să înfrângă!”

 

12 recommended
2 notes
1446 views
bookmark icon

2 thoughts on “P.N.L joacă riscant pe Beclean și merge pe mâna lui Bogdan Rusu, pentru funcția de primar, fără să aibă sondaje REALE! Dacă se pierd alegerile locale, conducerea P.N.L Beclean riscă DEMITEREA “în bloc! “

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *