P.N.Ț.C.D re-botezat! Pocăiții din familia Sighiartău, la conducerea partidului istoric!

 -  -  52048


Partidul Național Țărănesc-Creștin și Democrat renaște la Bistrița! Avocatul Aurelian Pavelescu a făcut un tur de forță prin oraș și a revitalizat partidul. Ezechil Sighiartău a fost numit președinte al țărăniștilor și s-a angajat în organizarea urgentă post-electorală.

 

ee1 400 c

 

 

 

 

 

 

 

Întrunirea a avut loc la sediul COMSIG, unde au participat mai mulți apropiați ai familiei, iar seara Sighiartău și Pavelescu au dat mai multe detalii, într-o emisiune la AS-TV.

Familia Sighiartău a fost apropiată a PDL-ului, pe filiera Ioan Oltean. Robert Sighiartău este lider al Organizației de Tineret și consilier județean (nepot al actualului președinte al PNȚCD, Ezechil Sighiartău).

Familia Sighiartău controlează afaceri în imobiliare, turism, asigurări, transport persoane, reprezentanțe-auto.

 

 

 

Becleanul lui Nicu Moldovan – oaza de liniște „harică a PSD

 

Neo-protestanții sunt renumiți pentru disciplină și ascultare, de aceea voturile lor au fost curtate intens, mai ales în preajma alegerilor. În unele localități, voturile comunității au făcut diferența.

p33Primarul de Beclean, Nicu Moldovan și fratele său, senatorul Ioan Deneș sunt din familii de penticostali. În alegeri, penticostalii și baptiștii se mobilizează exemplar în susținerea primarului, care are la activ mai multe mandate.

 

 

 

e221Ioan Szabo a fost ales primar al comunei Șanț cu sprijinul comunității neo-protestante. Paul Știr, în Căianu Mic, de asemenenea a ieșit primar la 23 de ani cu voturile fraților.

 

 

 

 

Stefan-Sangeorzan-rosuLa Feldru, Fane Sângeorzan a fost ejectat de comunitatea penticostală, care și-a impus primarul până la urmă.

 

 

 

 

 

Liberalul Samuel Coman este un alt “pocăit” care activează în PNL și se implică pentru susținerea lui Adrian Titieni la Primăria Bistrița.

 

 

 

 

Ovidiu Crețu s-a gudurat pe lângă “pocăiți”, cu scop precis!

 

 Primarul Bistriței a încercat să spargă influența liberală și să-și atragă voturile pocăiților, prin acțiuni periodice. De fiecare dată a fost prezent la mitingurile de Paști, iar Radu Moldovan i-a urmat exemplul și a venit la susținere pentru a se urca pe scenă alături de liderii neo-protestanți.

 

 

 

 

 

 

 

Scandalul terenului din Decebal (transformat într-o perioadă în parcare pentru mașinile de duminică ale neoprotestanților) a fost un eșec al primarului care a încercat să intre în grațiile comunității, dar a produs tulburare în rândul vecinilor din zonă.

Manifestația pro-familie din fața Prefecturii a fost ultima manevră de imagine ale primarului, care a încercat să-și atragă susținători de partea sa.

panorama-4001

s12

 

 

 

 

 

 

Cei aproximativ 4.000 de neo-protestanți vor avea un cuvânt greu de spus în alegeri, dar voturile comunității sunt împărțite și e greu de cuantificat influența liderilor Repede, Sighiartău sau a pastorilor care ar putea “păstori” un candidat anume.

 

 

 

 

 

Citește și:

FOTO – VIDEO: Moldovan și Crețu prezenți la marșul fraților pocăiți! Unde-s voturi, HOP și ei cu discursuri de AMVON!

https://www.ziardebistrita.ro/foto-vradu-moldovan-si-ovidiu-cretu-prezenti-la-marsul-fratilor-pocaiti-unde-s-voturi-hop-si-ei/

 

 

5 notes
1173 views
bookmark icon

5 thoughts on “P.N.Ț.C.D re-botezat! Pocăiții din familia Sighiartău, la conducerea partidului istoric!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *