P.S.D își pregătește BRIGĂZILE de alegeri: școală de vară la Figa și armate organizate în comune. Pe oraș, PSD-iștii se camuflează în EURO-Tin!

 -  -  21113trBogdan Ivan e șeful juniorilor din P.S.D și totodată cel responsabil cu mișcarea de stânga în rândul tinerilor din județ. Toată vara, Ivan a format și reformat echipele de partizani din teritoriu. Juniorul lui Radu Moldovan a pregătit șefi noi sau a reconfirmat pe cei care au avut rezultate bune pe filialele comunale.

În alegerile prezidențiale, Radu Moldovan a dat iama prin filialele locale și a uns mai mulți primari ca șefi ai PSD, o parte din ei fiind traseiști. Cu toate că a avut resurse și infrastructură, la prezidențiale, P.S.D a scos un scor lamentabil pe județ.

Brigăzile P.S.D intră în aplicație pentru alegerile locale

Tinerii sunt miezul campaniilor electorale și cei băgați la înaintare pentru susținerea candidaților locali. Vara asta, social-democrații au activat mai multe organizații de tineret, din comunele: Rodna, Șanț, Maieru, Coșbuc, Prundu Bârgăului, Beclean, Braniște, Zagra, Galații Bistriței, Mărișel, Șieuț, Șintereag, Uriu. Pe Bistrița, organizația de tineret a fost preluată de Bogdan Miholca – unicul candidat pe această funcție.

tbeclean

trodnatsantz

tmaieru2

 

 

 

 

 

 

tmagurailvei

tgalatiitcosbuc

tmariselu

 

 

 

 

 

 

tbranistetsieutzttarlisuaturiu

 

 

 

 

 

 

Periodic, Tineretul Social Democrat punctează prin acțiuni sterile, de imagine: bătaie cu baloane, acordări de diplome, acțiuni de curățare a malurilor râurilor, drumeții etc.

tfigaȘcoala de vară de la Figa a fost cireașa de pe tort a acțiunilor din această vară. La Beclean s-au adunat juniorii P.S.D și au pus țara la cale, sfătuiți de mentorii lor, Radu Moldovan, Dani Suciu, Ioan Deneș sau alții ca ei.

 

 

La nevoie, TSD se camuflează în Euro Tin. Crețu le dă bani de proiecte și spațiu de LUX pe Centru

teurotinOficial, Euro Tin este o organizație non-guvernamentală ce desfășoară o serie de acțiuni civice. Însă, ne-oficial puiuții PSD se adună în sânul EURO Tin, interacționează și comunică sau participă la excursii sau formare profesională de stânga. Sediul O.N.G-ului-pepinieră a fost modernizat cu 2.5 MILIOANE de lei, bani europeni și este situat chiar în centrul Bistriței.

Spațiul de LUX folosit de BRIGĂZILE camuflate ale PSD va fi dat în folosință în această toamnă. De altfel, EuroTin beneficiază de bani de la buget pentru diferite acțiuni: tabere de fotografie, concursuri de gătit în Schulerwald etc.

 

t1Cu specialiști în comunicare, jurnaliști cooptați în staff-urile lor, PSD-iștii pleacă din pole-position în alegerile viitoare. Școlile de vară, excursiile la mare sau prin țară sunt de fapt mici atenții pentru perioada fierbinte ce va urma, în care lipitorii de afișe vor fi băgați în linia întâi…

2 notes
238 views
bookmark icon

2 thoughts on “P.S.D își pregătește BRIGĂZILE de alegeri: școală de vară la Figa și armate organizate în comune. Pe oraș, PSD-iștii se camuflează în EURO-Tin!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *