Ultimele noutati

Profesoara de utilaj tehnologic, Doina Pană NU prinde niciun minister. Filiala Radu Moldovan scor ENORM în alegeri, dar NU are niciun vârf de lance la București! Vezi funcțiile de LUX prinse de gașca veselă de bistrițeni, pe vremea lui Ponta!

Doina Pană a intrat în Camera Deputaților din capul listei P.S.D. Bistrița-Năsăud. Mașinăria de partid a funcționat impecabil în alegeri și duet-ul Pană-Suciu NU a avut emoții la parlamentare. De asemenea, Ioan Deneș a prins fotoliul de senator PSD, fără probleme.
În Guvernul Ponta, fosta profesoara de utilaj tehnologic a fost ministru pentru Dialog Social și ulterior a devenit  Minstru al Apelor Pădurilor și Mediului.

VEZI C.V-ul Doinei Pană!

e11

 

 

 

 

 

 

 

Radarul Pădurilor a fost proiectul folosit de Pană pentru propulsare mediatică și electorală, dar se pare că Liviu Dragnea a analizat atent stratagemele pe imagine și a săltat-o de la numire. Mereu prezentă la emisiunile Antenei 3 și România TV, Doina Pană a crescut în imagine dar NU a fructificat după aceste alegeri.

e321

r5

 

 

 

 

 

 

 

În Guvernul Ponta, Doina Pană a mai fost ministru delegat pentru Dialog Social (2012-2014). După aceea a condus Ministerul Apelor și Pădurilor aproape un an, până în 2014. Cu câteva ore înainte de desemnarea Guvernului, Doina Pană a părăsit sala de negocieri, probabil iritată pe faptul că prim-ministrul Grindeanu NU îi va da Ministerul Pădurilor și o va impune pe Adriana Petcu.

Victor Ponta, a fost “mai prieten” cu Moldovan. I-a dat 63 de milioane de euro în ultima zi de mandat, bani de traficat primarii și i-a plasat oameni în funcții GRELE!

În ultima zi de mandat, Victor Ponta a semnat o Ordonanță de Urgență prin care a acordat județului 63 de milioane de euro prin programul PNDR. Banii reprezentau finanțări pentru 97 proiecte de investiții derulate de Consiliul Judetean și 45 de primarii și au fost folosiți pentru modernizarea unor drumuri comunale, străzi și ulițe, pentru reabilitarea unor unități de învățământ, extinderi ale rețelelor de canalizare și alimentare cu apă. Au fost banii prin care președintele Consiliului Județean și-a negociat transferul de primari și a reușit să devină influent în județ.

maxresdefault

e32

 

 

 

 

 

 

 

În guvernul Ponta au prins funcții cu greutate mai mulți bistrițeni: Doina Pană – 2 ministere, Gabi Szabo ministru al Sportului, Alexandru Oprean, secretar de stat pe cultură, Doru Ciocan – director al ANRSC și Macarie Moldovan (fratele lui Radu Moldovan) a ajuns director a CFR S.A.

m1– În perioada 1991-2002, Macarie Moldovan a fost pe rând: manevrant de vagoane impiegat de mișcare, inginer, șef serviciu Control Acces Infrastructură.

– În 2005-2009 a terminat Facultatea de Mecanică din cadrul Politehnicii din Timișoara, la profilul Ingineria Transportului.

În Guvernul Ponta, fratele lui Radu Moldovan a mers rachetă până în vârful ierarhiei și a ajuns director general al CFR S.A. În 2012 a fost consilier al directorului general; în 2012-2014 a fost director general adjunct tehnic, iar în martie 2014 – martie 2015, Macarie Moldovan a fost ȘEFUL mare al CFR S.A (director general, deși intermiar).

 

VEZI C.V-ul lui Macarie Moldovan!

 

img_6001Doru Ciocan preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice A.N.R.S.C. Cu toate că a avut o poziție-cheie, ironia sorții a făcut ca județul nostru să aibă mari probleme pe deșeuri. În mandatul lui Ciocan, Vitalia S.A NU a mai primit licență de funcționare din partea ANRSC și la nivelul județului s-a declanșat o criză a gunoaielor.

Autoritatea condusă de Doru Ciocan are atribuții în reglementarea și monitorizarea la nivel central a activităților din domeniul serviciilor comunitare de utilități publice.

Doru Ciocan a fost consilier judeţean al PSD.

 

 

 

 

gabrielaq-szabo-radu-moldovan-sala-polivalentaGabi Szabo a fost Minsitru al Sportului (martie 2014 – noiembrie 2015). A făcut mai multe vizite în județ, dar NU a realizat niciun mare-proiect pe infrastructură sportivă. Sala Polivalentă din Bistrița a rămas la stadiul de promisiune, chiar dacă ideea a fost puternic-mediatizată la un moment dat.

 

 

 

 

alexandru-opreanAlexandru Oprean, de la Primăria Bistrița a fost numit secretar de stat în Ministerul Culturii. Militar de profesie, Oprean a lucrat la Brigada 81 Mecanizată Bistriţa și la Ministerul Apărării Naţionale. A prins funcția în Guvernul Ponta, dar și ministrul tehnocrat Vlad Alexandrescu l-a păstrat pe funcția de secretar de stat.

 

 

 

 

 

 

Filiala Radu Moldovan, IGNORATĂ la împărțit ministere, chiar dacă a scos un scor ENORM pe Transilvania!

t1Radu Moldovan a scos un scor ENORM pe filială: 45.5%. Cel mai mare din Transilvania. Spre comparație PSD a scor scoruri slabe pe zona de Nord-Vest: Satu-Mare (28.81%), Cluj (25.91%), Mureș (26.54%), Sălaj (28.86%), Alba (35.68%), Brașov (36.6%), Sibiu (28.22%), Arad (34.70%), Timiș (35.48%). Cu toate astea, filiala județeană NU are deocamdată niciun om la vârful Guvernului!

Rămâne de văzut dacă marile-proiecte promise de administrația Radu Moldovan vor fi susținute de oamenii lui Dragnea: master-planul de apă-canal (etapa a II-a), drumul Poarta Transilvaniei, drumurile naționale Bistrița-Sîngeorz și Beclean-Sîngeorz, PNDR bani de la Guvern pentru proiecte de dezvoltare rurală.

Lista cu miniștri!

 

 

Citiți și:

 

page-4002-404x400Radu Moldovan, la BRAȚET cu Victor Ponta pe Năsăud! Ca-ntotdeauna, șeful de filială e-n “preteșug” la două capete: Victor Ponta – Liviu Dragnea!

https://www.ziardebistrita.ro/psd-player/
Comentarii

Caricatură

Ziar de Bistrita