Pa și pu…. la revedere bani pentru Gloria lui Horoba! Ioan Turc re-alocă spre “transporturi” milionul pregătit-cadou de Niculae și compania PSD!

 -  -  31353


Primarul Ioan Turc NU va aloca 1 MILION de lei către finanțarea echipei de fotbal coordonată de Ioan Horoba.

Din punct de vedere juridic, palmaresul echipei implică și asumarea unor datorii, motiv pentru care Ioan Turc consideră că echipa NU este nepărat continuatoarea Gloriei Bistrița.

ziar de bistrita juramant ioan turc

“Susțin echipa, dar NU pot lăsa 1 MILION la această echipă acum. În situația în care se afă bugetul municipiului Bistrița, pentru că milionul ăsta a fost ciupit de la Transport!” – a declarat Ioan Turc în urmă cu câteva zile.

Electorala PSD-istă! Gloria a rămas doar cu banii de la Consiliul Județean!

După întâlnirea electorală de pe stadionul Jean Pădureanu, când camarila PSD a prezentat acest proiect, echipa avea promisiuni de 1.9 MILIOANE de lei: 1 MILION de lei de la Primăria Bistrița și 900.000 de lei de la Consiliul Județean). Ioan Tuc a ieșit primar și NU va mai aloca 1 MILION de lei către Gloria lui Horoba. Astfel, echipa de fotbal va rămâne doar cu 900.000 de lei, alocați de Consiliul Județean. 

gloria bistrita

Legea le permite să finanțeze cluburi private!

Anumite modificări ale Legii 115/2000, aprobată în 11 iulie – permit finanțarea cluburilor sportive de drept privat din bugetele Consiliilor Județene, respectiv a Primăriilor.

PSD-iștii au alocat bani în regim de urgență, înainte de alegerile locale!

Liderii PSD s-au grăbit să aloce bani echipei de fotbal și să-i asigure sumele necesare promovării în Liga a 2-a, dar acest lucru e greu posibil, având în vedere bugetul și situația în clasament a echipei de fotbal.

 În acest moment, Gloria evoluează Liga a III-a și e pe 7 cu 8 puncte din 7 meciuri.

“Eu înțeleg susținerea prin așezarea la masă: administrația locală, reprezentanții echipei, oameni de sprot, antreprenori, penru că așa se fac înțelegerile!” – a transmis Ioan Turc în emisiunea difuzată de Bistrițeanul.ro

“Vom răscumpăra stadionul care a fost proprietatea orașului! “

Eu cred că administratorul judiciar are tot interesul să tranșeze, să se despovăreze! – a declarat primarul Ioan Turc.  

La ședința extraordinară de astăzi, MILIONUL pregătit de PSD-ști pentru Gloria lui Horoba a fost re-alocat către capitolul Transporturi (subvenția pentru tranport public).

Citiți și:

3 notes
478 views
bookmark icon

One thought on “Pa și pu…. la revedere bani pentru Gloria lui Horoba! Ioan Turc re-alocă spre “transporturi” milionul pregătit-cadou de Niculae și compania PSD!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *