Ultimele noutati

Palatul Copiilor a dat “click copilăriei! ” Spectacole și demonstrații pentru publicul-larg!

Palatul Copiilor a organizat o serie de evenimente în cadrul acțiunii intitulate sugestiv “D_click copilăriei.” Activitățile desfășurate în perioada 29 – 31 mai au început luni, la Sinagoga Bistrița unde elevii au susținut reprezentații artistice: piese de teatru, dansuri moderne, dansuri populare și lecturi publice.

Marți, reprezentanții Automobilului Club Român au organizat un concurs de biciclete pe traseu, contra-cronometru la care s-au înscris mai mulți copii entuziaști. La finalul concursului, toți participanții au primit diplome. În curtea Școlii Generale nr 4, A.C.R a prezentat karturi și un automobil de tunning. Planul a fost organizarea unor “drifturi”, dar NU au primit aprobare din partea conducerii școlii, spre dezamăgirea celor prezenți.

Profesional Fight Gym a fost prezent la aceste evenimente și a susținut o demonstrație de arte marțiale. Clubul de kickboxing și-a prezentat luptătorii iar aceștia au executat tehnici specifice sportului de ring, fiind aplaudați la scenă deschisă de spectatorii prezenți.

Miercuri, în cea de-a III-a zi de evenimente vor avea loc ateliere de pictură și de teatru la sediul Bibliotecii Județene.

În cadrul acestor evenimente, profesorii instituției au făcut o prezentare a activităților pe care le defășoară Palatul Copiilor: dansuri, GO, automodele, tenis de masă, dansuri populare, gimnastică, teatru, pictură, creație literară, cu scopul de a valorifica imaginea instituției care beneficiază de un BRAND de renume în mentalul colectiv.

q79

q68

 

 

 

 

 

q55

q44

 

 

 

 

 

 

P5300130 - Copy” Pe viitor vom continua cu astfel de activități, de promovare și prezentare a Palatului Copiilor , o instituție cu tradiție în Bistrița. Vrem ca prin următoarele evenimente să atragem cât mai mulți copii și să dăm un suflu proaspăt instituției” a declarat Dorel Nicoară, directorul Palatului Copiilor.

CLICK pentru mai multe poze!
Caricatură

Ziar de Bistrita