Social

Palatul Copiilor Bistrița a pregătit oferta de activități pentru noul an școlar

 -  - 


Palatul Copiilor Bistrita a pregătit oferta de activități pentru noul an școlar 2022 – 2023 și a deschis etapa de înscriere a copiilor la cursurile pe care le va organiza. 

Oferta este una bogată și cuprinde cursuri de pictură, dans modern, tenis de masă, creație literară, informatică, electronică și lista poate continua.

Cursurile sunt gratuite, se desfășoară în timpul vostru liber și vă puteți înscrie la mai multe cercuri. Pentru înscriere este nevoie de o copie după certificatul de naștere al copilului și de completarea unei fișe (nu este nevoie de prezența copilului la înscriere)”, precizează reprezentanții Palatului Copiilor.

Înscrierile au început încă din data de 5 septembrie și se fac la sediul Palatului Copiilor din Bistrița, de pe strada Alexandru Odobescu, nr. 17, în intervalul orar 08:00 – 16:00.

Înscrierile se pot face și online, pe pagina de internet a Palatului Copiilor.

”Vom fi și noi prezenți în școli pentru a vă oferi mai multe detalii și vă vom aștepta și la evenimentul “Porțile Deschise la Palat” din perioada 14 – 16 septembrie!”, mai anunță reprezentanții Palatului Copiilor Bistrița.

191 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.