A dat semnalul? Doina Pană: “n-am să votez NICIODATĂ ceva care să aducă atingere țării mele, poporului meu!!!”

Doina Pană a reacționat pe facebook referitor la negocierile dintre PSD și UDMR. În 2 ore de la postare, mesajul naționalist al Doinei Pană a adunat peste 50 de distribuiri și peste 500 de like-uri. Între timp, negocierile dintre PSD și UDMR s-au finalizat în jurul orelor 14, iar Kelelen Hunor a declarat că reprezentanții UDMR nu vor participa la votul pe moțiunea de cenzură, care va avea loc mâine!

 

kh1

 

 

 

 

 

 

t5“Dragi prieteni,

De când fac politica, mi s-au pus în cârcă, nemeritat, multe lucruri. Uneori am ripostat, de cele mai multe ori nu. Am mers pe ideea că cei care ” au ochi de văzut, văd” Deja e mult prea mult! N-am votat ieri nimic, nu votez azi nimic si n-am sa votez NICIODATA ceva care să aducă atingere țării mele, poporului meu!!! ” – a postat Doina Pană.

as2

buicu

 

 

 

 

 

 

 

Doina Pană, mesaj identic cu cel al colegului Corneliu Florin Buicu, deputat de Mureș! Schimbă tabăra? 

 

Deputatul Corneliu Buicu a postat ACELAȘI mesaj pe pagina sa de facebook, aproximativ la aceeași oră cu Doina Pană. Radu Moldovan a semnat petiția de susținere a moțiunii și merge pe mâna lui Dragnea, dar mesajul lui Pană poate fi interpretat ca fiind un semnal de comandă pentru schimbarea taberei!

 

Citiți și: 

sssa

Radu Moldovan, la BRAȚET cu Victor Ponta pe Năsăud! Ca-ntotdeauna, șeful de filială e-n “preteșug” la două capete: Victor Ponta – Liviu Dragnea!
Comentarii

  • Balan Marius - ingrijitor al statului

    Vai de mine ce declaratie de RAHAT. Imi vine sa ma sterg pe POPOU cu ea. Doamna ; pe cine mai prostiti ? Gresala si prostia a fost facuta. Numai faptul ca ati fost sub comanda unui tradator ca si Dragnea nu va mai scuteste de nimic.

  • Pretul prostiei. Asa s-ar putea numi motiunea de cenzura depusa de PSD pentru a-si da jos propriul guvern. Se spune ca domnia si prostia se platesc. Problema-i cat de mare este pretul prostiei platit de PSD. Trocul negociat in aceste zile de PSD si UDMR pentru securizarea votului la motiunea de cenzura este extrem de nociv si de periculos pentru stabilitatea Romaniei, chiar daca, unele din cererile UDMR negociate cu PSD sint legitime. Dar modul in care le obtine UDMR e total ilegitim si imoral. Intre cererile maghiarilor, se regaseste dorinta acestora de a-si putea arbora diferite simboluri in primariile sau consiliile judetene din zonele cu comunitate maghiara majoritara . De asemenea, inscriptionarea bilingva a strazilor e perfect acceptabila. Alte cereri sunt insa negociabile si e dreptul parlamentarilor sa decida in legatura cu ele: finantarea institutelor teologice pentru confesiunile maghiarilor, infiintarea de institute pedagogice pentru minoritati. O dovada de cinism este si faptul ca acum Dragnea e de acord cu cererea UDMR ca statul roman sa infiinteze o linie in limba maghiara la Universitatea de Medicina si Farmacie Targu Mures, trecand peste autonomia universitara. Si asta dupa ce in 2012, PSD (parte a USL) a darimat prin motiune de cenzura guvernul MRU in 2012 exact pentru acest motiv! Dragnea era atunci secretar general PSD si unul dintre liderii USL. O duplicitate inimaginabila chiar si pentru liderul PSD, Liviu Dragnea.
    Chiar daca aparent inofensiva, declararea zilei de 15 martie ca Ziua Maghiarilor din România, putini stiu ca in că în proclamatia de pe 15 martie 1848 a fost un punct privind unirea Ungariei cu Transilvania. Ori tocmai acum, era ultimul lucru de care avem nevoie, intr-un context regional tulbure si cu o jumatate de an inainte de 2018, cind romanii vor sarbatori Centenarul Marii Unirii, iar ungurii vor deplinge pierderea Transilvaniei.
Caricatură

Ziar de Bistrita