Până la finele anului, un nou CINEMATOGRAF se va deschide la Bistrița!

Lanțul HappyCinema, intrat recent pe piață și prezent în București, Focșani și Buzău, anunță că va deschide până la finele acestui an două noi cinematografe, în Alexandria și Bistrița. În plus, anul viitor, planul de extindere va continua cu săli noi în Bacău, Slobozia și alte două orașe cu peste 200.000 de locuitori, deocamdată nenominalizate.

HappyCinema are în plan pentru următorii 5 ani acoperirea a 20 de orașe din România, devenind astfel al doilea lanț de cinematografe din țară. HappyCinema este un brand construit cu capital 100% românesc, iar valoarea investiției în dezvoltarea de noi cinematografe va fi de peste 7 milioane de euro.

Ecaterina Mateescu, administrator al HappyCinema, a precizat că ”România este una din țările cu cele mai puține cinematografe din Europa, există încă foarte multe orase mari fără niciun cinema. Dorim să aducem România în fruntea clasamentului european și să deschidem cinematografe mai ales în orașe în care locuitorii nu au posibilitatea de a merge la cinema. Dorim să oferim posibilitatea românilor să vadă filme pe marele ecran, să se bucure de producții în premieră și de o experiență remarcabilă în sălile Happy Cinema. Urmează să lansăm noi cinematografe atât în centre comerciale cât și în alt tip de locații”.

HappyCinema este prezent în București, Focșani și Buzău, cu un total de 12 săli echipate cu tehnologie de ultimă oră. Peste 1.000.000 de spectatori au ales să vizioneze filme în rețeaua HappyCinema de la deschiderea primului cinematograf și până în prezent.

HappyCinema se evidențiază pe piața lanțurilor cinematografice datorită conținutului diversificat pe care îl oferă publicului, compus atât din filme mainstream, cât și dintr-un program cultural bogat și numeroase evenimente alternative (concerte de rock clasic ale unor trupe legendare, documentare 3D despre muzee celebre și stagiuni de operă, teatru și balet de la prestigioase companii artistice britanice etc).

În plus, HappyCinema găzduiește și organizează proiecții în condiții speciale pentru părinți cu bebeluși (Baby Cinema), pentru copii cu nevoi speciale (Filmele Olgăi), piese de teatru (Teatru la Cinema), petreceri vesele pentru cei mici, dar pune la dispoziție sălile sale și pentru evenimente corporate și private.

HappyCinema este cinematograful întregii familii, pentru toți cei care îşi doresc să râdă cu poftă, să aibă aventuri care taie respirația sau să trăiască momente de suspans în 3D.

FOTO: www.zilesinopti.roCaricatură

Ziar de Bistrita