Ultimele noutati

Bani în VÂNT! 250 de euro pe lună pentru întreținerea PANOULUI digital amplasat în zona Consiliului Județean, pe strada 1 Decembrie!

Panoul electronic situat în fața Consiliului Județean a costat 15.000 de euro, iar întreținerea este finanțată din bugetul Consiliului Județean. Anual, instituția organizează selecție de oferte pentru acest serviciu:

„Serviciul de întreţinere, asigurare din punct de vedere tehnic a funcţionării şi actualizării panoului luminos cu Led-uri A.T.O.P. situat în Str. Piaţa Petru Rareş nr. 1” a avut loc prin achiziție directă. SC PYRAMYDA SRL din Bistrița se va ocupa de întreținerea acestui panou și va încasa 7.700 de lei (aproximativ 1.700 de euro ). Contractul se derulează până în 31 decembrie, dar se poate prelungi cu încă 4 luni.

Prețul a scăzut la jumate! Până acum, Consiliul Județean dădea 500 de euro pe lună!

Prețul de întreținere a scăzut considerabil față de anii trecuți. Spre exemplu, în 2015 Consiliul Județean a plătit 500 de euro pe lună pentru întreținerea panoului din fața instituției. Green Oven SRL din Bistrița s-a ocupat de întreținerea acestui panou și a încasat 25.152 lei, fără TVA (6.000 de euro), oferind:

– servicii de întreținere, asigurare din punct de vedere tehnic
– prelucrare și actualizare materiale video
– prelucrare și actualizare date meteo
– prelucrare și actualizare imagini digitale.

 

 

TELEVIZORUL gigant oferă informații despre starea vremii, statistici despre accidente, acțiuni ale Autorității de Transport și Ordine Publică din cadrul CJ, iar conform contractuluipPe tot parcursul anului 2017, SC PYRAMYDA va actualiza informațiile de pe panoul cu LED-uri.

 
Comentarii

  • Ștefan Horea.

    Măi fraților, este plin de astfel de puncte de informare în tot orașul dar sunt G O A L E ,sau cu câte o hârtie fără importanță ,câți bani se mai aruncă sau se mai “fură” pentru ce ? să umple orașul de rahaturi ???

Caricatură

Ziar de Bistrita