VIDEO: La Balul Țiganilor, Crețu și compania P.S.D au mâncat în văzul tuturor! Vezi imagini cu cheful de scandal unde țiganilor NU li s-a servit mâncare, chiar dacă aveau bani la ei!

Balul Țiganilor a fost organizat de Primăria Bistrița, dar s-a lăsat cu scandal deoarece au fost neînțelegeri în privința achitării meniului. La cheful țiganilor au venit Ovidiu Crețu, city- managerul George Avram, parlamentarii Daniel Suciu, Doina Pană și Ioan Deneș. Dorel Cosma a fost și el prezent și toți au stat la masă cu Rona Hartner și formația ”The Zuralia Orchestra”.

m1ssz

 

 

 

 

 

 

Primarul Ovidiu Crețu a anunțat pe scena amplasată pe Pietonal că Balul de la Restaurant Mya va fi GRATIS, motiv pentru care sala a fost arhiplină. Patroana localului a dorit să se intre pe bază de bilet și fiecare invitat să  achite o taxă de 30 de lei, contravaloarea unui meniu (care conținea 4 mici, o pulpă de pui, 2 beri și o cafea). Țiganii au intrat buluc, la chemarea primarului. De la microfon, formația a mulțumit edilului pentru această petrecere și i-a îndemnat pe invitați să-l aplaude pe Ovidiu Crețu.

 

Numai V.I.P-urile de la masa primarului au primit de mâncare. Țiganii au rămas cu buzunarele pline și burta goală!

 

dd1p2

 

 

 

 

 

 

După cum se vede în filmări, invitații P.S.D au servit mici, în timp ce țiganii chemați la propriul bal au fost ignorați. O parte din invitați erau dispuși să pătească și să-și cinstească prietenii, dar NU au fost serviți. Patroana a decurs la acest lucru pentru a putea evacua localul mai ușor, fapt care s-a și întâmplat la scurtă vreme după ce invitații speciali au servit masa.

Crețu, Avram și Matei Lăcătuș au fost chemați pentru a rezolva problema, dar într-un final nimeni NU a acceptat să facă plata pentru mâncarea pregătită, lucru care a tensionat și mai mult situația. Cheful s-a întrerupt brusc, la ora 1.00, fix la 30 de minute după ce primarul a părăsit localul.

romano

rre

 

 

 

 

 

 

Primăria Bistrița a alocat 40.000 de lei pentru organizarea acest eveniment, dar cu toate că au primit un spectaco GRATUIT, comunitatea țiganilor din Bistrița este revoltată pe modul în care au fost tratați: înfometați (chiar dacă aveau bani la ei) și evacuați din local.

Citiți și:

2-balul-romilor-16-300x300Marea țiganiadă: Cum au fost evacuați țiganii de la Balul Romilor! Scandal pe meniul de 30 de lei care trebuia să fie GRATIS, să-l plătească Primăria, zic ei!

https://www.ziardebistrita.ro/marea-tiganiada/
Comentarii

Caricatură

Ziar de Bistrita