Parada Brăduților pentru Vise Împlinite, la cea de-a IX-a ediție

 -  -  1421


Cea de-a IX-a ediție a evenimentului ”Parada Brăduților pentru Vise Împlinite” se va desfășura în preajma Crăciunului, pe 20 decembrie. Organizatorii promit că ediția din acest an va fi una specială, care ”va purta zâmbet și bucurie de copil”.

Anotimpul bucuriei, al magiei, al entuziasmului de copil a sosit. E vremea când generozitatea unește oameni și bunătatea încălzește inimi. Parada Brăduților pentru Vise Împlinite este cadrul feeric în care ne reîntâlnim la final de an pentru a dărui din binele și bucuria noastră, pentru a trăi momente de neuitat în jurul celui mai iubit simbol al Crăciunului, bradul. Este momentul din an când visele se împlinesc prin generozitatea noastră, a tuturor. În acest an, celebrăm cea de a 9-a ediție a Paradei Brăduților pentru Vise Împlinite în același cadru de poveste creat de „Crăciun în Bistrița-Năsăud”, spun organizatorii, compania Prompt Communication, prin Gabriela Montoiu.

Ediția 2019 a evenimentului ”Parada Brăduților pentru Vise Împlinite” va avea loc vineri, 20 decembrie, ora 18:00, la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud. Organizatorii promit multe surprize frumoase și un program special dedicat copiilor.

0 notes
546 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *