Emoții copleșitoare la “Parada Brăduților”! Peste 10.000 de lei vor fi donați familiei Petruț, îndoliată în urma tragicului accident în care și-au pierdut viața 4 frați. Mama acestora a fost prezentă la Parada Brăduților alături de ceilalți 5 copii!

 -  -  1309


Parada Brăduților este un eveniment caritabil, organizat de Gabriela Montoiu în fiecare an, la finalul lunii decembrie. Cu această ocazie, mai multe persoane din Bistrița împodobesc brăduți, care ulterior sunt scoși la licitație… iar banii sunt DONAȚI în scopuri caritabile!

De-a lungul celor 6 ediții, evenimentul a avut mai multe locații: Hotel Metropolis, cafenele sau în aer liber (în Piața Mică) iar în ediția din 2017 s-a ales ca locație Sinagoga Bistrița. 

Peste 10.000 de lei vor fi donați familiei Petruț, îndoliată în urma tragicului accident în care și-au pierdut viața 5 frați. Mama acestora a fost prezentă la Parada brăduților alături de ceilalți 4 copii!

Fiecare brăduț împodobit a avut 400 de lei prețul de pornire iar invitații au cumpărat brăduții expuși cu sume cuprinse între 400 și 2.050 de lei/bucată. Cel mai scump brăduț a fost cel realizat de avocați, intitulat Spirit of Justice și a fost cumpărat cu 2.050 de lei.

 

În total, peste 10.000 de lei s-au adunat la evenimentul organizat de Gabriela Montoiu, iar banii vor merge către familia Petruț. Alături de ceilați 5 copii, mama celor 4 frați care au murit în accidentul de la Viișoara a fost prezentă în sală și a asistat emoționată la întregul spectacol caritabil.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cine a realizat brăduții care au fost scoși la licitație!

 

Bradul cu nr. 1  – Gădinița Trenulețul Veseliei:  – 400 de lei

Bradul cu nr. 2  – Asociația Națională a Antreprenorilor – 500 de lei

Bradul cu nr. 3  – Păstrăvăria Rin (Nina Rus) – 500 de lei

Bradul cu nr. 4 – Florăria Casa cu Flori – 400 de lei (cumpărat de Mihaela Țărmure)

Bradul cu nr.5  – Ștefania Borodi –  400 de lei (Marius Cotor)

Bradul cu nr. 6  – Spirit of Justice – 2050 lei

Bradul cu nr. 7 – Prompt Communication -1.000 de lei, cumpărat de  Melente Horoba, Transmixt

Bradul cu nr. 8  – Copacul de Cafea – 400 de lei

Bradul cu nr. 9  – Cofiseria Cristina – 500 de lei

Bradul cu nr. 10 – Observator BN – NU a mai împodobit bradul primit, dar într-un final acesta a fost cumpărat cu 400 de lei.

Bradul cu nr. 11  – Asociația OM – 1.000 de lei

Bradul cu nr. 12  – Cheers All Stars – donat

Bradul cu nr. 13  – Shevalet – 800 de lei (cumpărat de Aug. Onița)

Bradul cu nr.15 – Cămara Bunicii – 500 de lei

Bradul cu nr. 15  – Liana Nășcuțiu – 700 de lei

Bradul cu nr. 16  – Asociația Aripi de Copil, – donat

Bradul cu nr. 17  – Asociația produs în Bistrița-Năsăud – donat

Bradul cu nr. 18  – Scenica – 400 de lei

Bradul cu nr. 19  – Roză de Crăciun – 400 de lei.

 

 

 

O parte din brăduți au fost donați după achiziționare și vor ajunge la familiile din blocul de pe Arțarilor, afectat în urma exploziei de anul trecut. La Parada Brăduților au urcat pe scenă elevii Liceului de Muzică Tudor Jarda, rapsozi din familia Lenuței Purja, grupuri de colindători , Mălina Pop elevă în clasa a IX-a.

 

 

“Ca-n fiecare an ne-am strâns aici oameni generoși din orașul nostru. Împreună ne dorim ca să întindem o mână de ajutor familiei Petruț, care anul acesta a suferit o tragedie ieșită din comun: a pierdut 4 copii din cei 9 și sunt astăzi alături de noi. Împreună cu toți cei din sală și cu tot ce-am pregătit aici ne dorim să le-aducem o rază de bucurie, să le mai alinăm durerea și tristețea prin care trec în aceste momente. Știm că este puțin, dar asta e tot ceea ce putem să facem noi în această seară împreună cu toți bistrițenii care și-au alocat timp să vină alături de noi” – a declarat Gabriela Montoiu organizatorul acestui eveniment caritabil.

0 notes
434 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *