Paramedicii ISU Bistrița-Năsăud care au luptat împotriva coronavirusului în focarul de la Suceava: ”A fost mai greu decât ne-am așteptat”

 -  -  1346


După 14 zile petrecute alături de salvatorii din județul Suceava, cei nouă paramedici din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud care au acționat pe frontul bucovinean s-au întors acasă.

A fost mai greu decât ne-am așteptat, dar ne bucurăm că am reușit să ne ducem misiunile la bun sfârșit!” au spus aproape în cor pompierii bistrițeni în momentul în care au fost întâmpinați de colegi.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, pompierii sunt sub efectul procedurii specifice după întoarcerea din misiune.

”Avem speranța că se vor putea alătura curând salvatorilor bistrițeni din prima linie. Experiențele profesionale și de viață trăite alături de pompierii suceveni și botosăneni le-au adus un plus de cunoștințe care vor fi folosite, cu siguranță, in misiunile zilnice. Mulțumim celor care i-au ajutat să se adapteze rapid. Felicitări pentru modul în care ați reprezentat unitatea în această luptă inegală, cu un dușman invizibil.”, precizează ISU Bistrița-Năsăud.

Reamintim că, la data de 9 aprilie, nouă paramedici SMURD din cadrul ISU Bistrița – Năsăud au plecat la Suceava, pentru a intra pe frontul bucovinean, tot în prima linie. Aceștia au asigurat intervențiile de prim ajutor SMURD, alături de salvatorii suceveni, care trec prin momente dificile în această perioadă.

Turcu Tudor, Isip Ciprian, Ștefan Teodor Bogdan, Cotuț Simion Ciprian, Mureșan Călin Cristian, Ceșa Pavel, Țeranu Nicolae, Floroaie Nicolae, Bălan Nicolae sunt cei nouă paramedici care au acordat sprijin colegilor din Suceava.

0 notes
471 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *