Parc de fitness pentru locuitorii orașului Năsăud. Lucrările vor fi finalizate în curând

 -  -  1047


Mai mulți tineri care locuiesc în orașul Năsăud au solicitat administrației locale să amenajeze un parc de fitness unde să aibă posibilitatea să facă mișcare atunci când temperaturile permit acest lucru. Demersul tinerilor, care au reușit să adune mai bine de 300 de semnături în acest sens, nu a fost în zadar, iar primarul Mircea Romocea le-a promis că va căuta soluții pentru a implementa un astfel de proiect, lucru care s-a și întâmplat. În prezent, lucrările privind amenajarea parcului sunt pe ultima sută de metri, acesta fiind amplasat în incinta stadionului din orașul Năsăud.

Într-o emisiune a postului local de televiziune AS-TV, primarul din Năsăud, Mircea Romocea, a declarat că ”finalizăm în această lună, un parc de fitness în incinta stadionului, o investiție cerută de către tânăra generație. S-a întâmplat undeva în luna martie-aprilie a cestui an, când un grup de tineri, adolescenți, a venit cu o listă de vreo 340 de semnături și mi-au transmis că își doresc un parc de fitness. Le-am promis că până va da prima zăpadă va deveni funcțional. Eu sper ca într-o săptămână, cel mult două să se întâmple acest lucru”.

În total, în parc vor fi amplasate 12 aparate de fitness, întreaga investiție, care s-a ridicat la circa 170.000 de lei, fiind suportată din bugetul local al orașului Năsăud. Acest proiect a fost finanțat integral din bani.

Va fi un parc modern, cu alei, băncuțe și un covor cauciucat” mai spune primarul Mircea Romocea.

Parcul este amenajat pe unul din cele două terenuri de tenis din zona stadionului din orașul Năsăud, pe o suprafaţă de aproximativ 600 metri pătraţi. Proiectul mai prevede şi alei pietonale pavate, spaţii verzi, arbuşti ornamentali şi mobilier urban.

FOTO: www.news.ro

0 notes
172 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *