Parcările lui DOLHA: faine și utile sau hâde – INUTILE?

s3Stelian Dolha susține că a găsit soluții pentru parcările din municipiu, prin amenajarea unor  soluții așa-zis inteligente. Candidatul PNL pentu Primăria Bistrița susține că poate să implementeze aceste parcări-turn în câteva puncte-cheie și astfel ar rezolva această problemă acută a orașului.

 

 

Într-o structură Smart se pot parca 16 mașini, ocupă spațiul pentru două mașini și întreg ansamblul poate fi montat în 5 zile. În funcție de producător, calitatea materialelor folosite, a lifturior etc, o astfel de construcție variază între 80.000 și 200.000 de euro – bani care ar putea fi alocați din bugetul public, în viziunea lui Dolha. Amortizarea acestei investiții și aspectul urbanistic sunt principalele minusuri ale unui astfel de proiect la Bistrița.

646x404

image-2013-04-10-14594507-70-parcare-automata-sector-6-3

 

 

 

 

 

 

Parcări inteligente realizate în București: avantaje și dezavantaje

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Parcari+inteligente+in+Sectorul+6+al+Capitalei+dar+administrate+
Comentarii

  • Domnule Marius Balan, daca v-ati fi uitat mai atent ati fi vazut ca exista in film si varianta de integrare in peisaj. Vi le-a prezentat in stadiu primar ca sa vedeti cum functioneaza. Nu va mai ofticati ca o domnisoara, o sa intrati că o sa arate bine

  • Dolha are viziune si va castiga

  • Mie imi place initiativa. E modernista

  • Balan Marius - PARTIDUL VERDE

    Super ECO, ca in STAR-TREK. Totul este in armonie cu NATURA si cu BISTRITA MEDIEVALA si BOEMA. Nici cu gandul nu voi parca acolo. TULAI DOAMNE ! Ne mai suporti ?
Caricatură

Ziar de Bistrita