Management FALIMENTAR la Parcul Industrial Sărata! Diana Morar cere demisia directorului Ioan Magda, pus pe funcție de PSD-iștii din Primărie! Daună anuală de 70.000 de lei, cu pași grăbiți spre FALIMENT!

 -  -  2554


Parcul Industrial Sărata este coordonat de oameni ai PSD-ului, puși la conducerea societății Bistrița Sud. Ioan Magda este directorul acstei societăți care funcționează din bani publici.

 

Consilierul local Diana Morar cere demisia PSD-istului Magda, care într-un an a acumulat datorii de 70.000 de lei!

“Solicit demisia domnului Ioan Magda, directorul Societății Bistrița Sud care a produs o daună de 70.000 de lei și care nu a demonstrat că știe să conducă Societate Bistrița Sud, deși PSD i-a oferit cadou un contract de management pe patru ani. Societatea care administreză Parcul Industrial este finanțată din bugetul local și este condusă de domnul Ioan Magda, un om de încredere al PSD care primește salariu din bani publici.” – a declarat Diana Morar.

“În 2018, conform datelor de pe site-ul propriu, Societatea Comercială Bistrita Sud a înregistrat pierderi de 70.000 de lei și în acest ritm o să intre cât de curând în faliment. Este foarte greu să înțelegem ce activități realizează persoanele angajate de această societate și care sunt plătite din bani publici, având în vedere că salariul managerului Ioan Mgda este peste 10.000 de lei pe lună și mai există un salariu part-time al contabilului, care sunt bani risipiți în vânt de la bugetul local.” – a completat Diana Morar.

Parcul Industrial Bistrița Sud are o suprafață de 30 de hectare și este situat în extravilanul municipiului Bistrița, în localitatea componentă Sărata. Primăria Bistrița a finalizat în septembrie 2015 proiectul „Parc Industrial Bistriţa Sud“, în valoare totală finală de 25,5 milioane de lei. 50% din investiție a fost realizată de Primăria Bistrița prin accesarea unui credit bancar.

La această oră, doar 8 firme au încheiat contracte cu Primăria Bistrița și se află în diverse stadii de implementare a activității în Parcul Industrial Sărata.

Societatea Business Park Business Park SRL este societatea-administrator a parcului industrial. Aceasta este organizată ca o întreprindere privată de interes public. Începând din iunie 2018, administratorul societății este dl. Ioan Magda.

Asociatul unic al societății este Municipiul Bistrița. Reprezentanții asociatului unic în adunarea generală sunt:

Dl. Remus Titieni – Președinte

Dl. Ezechil Ignat – Secretar

Dna. Maria Cerasela Negrușa – Membru

Dl. Andrei Kozuk – Membru

Dl. Gheorghe Sabău – Membru

Dl. Ioan Radu Uța – Membru

Dl. Marius Armean – Membru.

Citiți și:

Continuă epopeea Sărata Sud: 3 ani, 0 locuri de muncă, 3 milioane de euro din bancă. Povestea merge mai departe, iar Crețu taie panglica pășunii asfaltate!

 

 

 

0 notes
1679 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *