Pârtia de schi a fost deschisă în acest weekend! Cine a vrut SANIE a avut varianta pârtiilor naturale de pe Dealul Budacului! Luni e deschis în Wonderland de la 12 la 21!

 -  -  1256


Pârtia de schi a fost deschisă în acest weekend! Cine a vrut sanie a avut varianta pârtiilor natruale de pe Dealul Budacului! Luni e deschis în Wonderland de la 12 la 21!

Pârtia de schi din Wonderland (Unirea) a fost deschisă astăzi în intervalul orar 10 – 21. Transmixt a pus la dispoziție autobuse și a efectuat curse regulate spre pârtia de schi și atât sâmbătă cât și duminică s-a putut schia pe nocturnă.

Cine a vrut sanie… s-a dat pe Dealul Budacului!

VIDEO: 

Pârtia de schi din Wonderland este dedicată exclusiv schiorilor și deocamdată NU există variante pentru sanie. Tocmai de aceea, Dealul Budacului rămâne o zonă preferată de părinți. În jurul amiezii, pe Dealul Budacului au fost zeci de oameni care au profitat de vremea însorită și s-au dat cu sania pe cele două pârtii amenajate natural: (una cu pantă abruptă și una cu pantă mai lină)…

Zona Dealul Budacului este cu tradiție în Bistrița și încă de pe vremea lui Ceaușescu a fost folosită pentru sporturi de iarnă. În mai multe rânduri, Primăria Bistrița a organizat Serbările Zăpezii în acea zonă… până la demararea investiției de pe Dealul Cocoșului!

Polul de interes s-a mutat către pârtia de schi din Wonderland, iar Dealul Budacului rămâne zona preferată de părinți și tineri care vor să se dea cu sania sau cu sacul, în amintirea vremurilor din copilărie…

0 notes
381 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *