Pârtia de schi din Complexul Wonderland, închisă

 -  -  927


Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, pârtia mică de schi din Complexul Wonderland-Unirea nu mai poate funcționa, aceasta fiind închisă începând de marți, 2 martie.

Din cauza temperaturilor nefavorabile, pârtia nu mai poate fi utilizată în condiții optime, astfel încât suntem nevoiți să închidem”, este mesajul transmis de cei care administrează pârtia de schi din Bistrița.

În acest sezon de iarnă a funcționat doar pârtia mică de schi, care are o lungime de circa 300 de metri și este deservită de o instalație de tip teleschi.

Reamintim că pârtia a fost deschisă la data de 18 ianuarie și a fost închisă în 24 ianuarie din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Ulterior, la data de 27 ianuarie a fost deschisă din nou și a funcționat până la data de 4 februarie. După o pauză de mai bine de o săptămână, pârtia a fost redeschisă la data de 14 februarie și a funcționat până la data de 1 martie.

Astfel, în acest sezon de iarnă, pârtia mică de schi din Complexul Wonderland a funcționat aproximativ o lună, perioadă în care au fost vândute mii de cartele de acces pentru utilizarea instalației de teleski.

0 notes
52 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *