Ultimele noutati

Vorba lui Ioan Oltean e pusă în fapte de Vasile Silași: “PNL să re-devină partidul primarilor!” Edilul din Chiochiș se vrea președinte: și-a anunțat candidatura!

Vasile Silași a anunțat astăzi că va candida pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă la care au venit la susținere Ioan Mureșan primarul din Nușeni, Eugen Curteanu și Gheorghe Tuță.

Vasile Silași a lucrat a imagine și a avut discursuri la fiecare eveniment de partid. A luat cuvântul la lansarea candidaților în alegerile parlamentare, dar și în cadrul alegerilor interne ale filialei municipale.

Silași a discutat cu Ioan Oltean și zice îi trebuie 201 voturi sau 50% din voturile celor prezenți ca să iasă!

Vasile Silași susține că a discutat cu deputatul Ioan Olten despre candidatura sa și speră ca toți primarii să-i fie alături! Primarul din Chiochiș susține că va merge cu o echipă de bază cu primarii… dar consideră că la momentul ăsta NU trebuie să fie un lider providențial și că la nivelul județului trebuie să fie o întreagă echipă.

 

Ce zic de pe margine Tuță și Curteanu!

 

Gheorghe  Tuță a fost președinte al Organizației Municipale a PDL și a declarat că este alături de Silași, chiar dacă el personal NU candidează pentru nicio funcție internă.  Fostul președinte interimar Eugen Curteanu NU s-a pronunțat pe mâna cui va merge și a declarat că este alături de toți candidații.

Până acum s-au înscris în lupta internă: Robert Sighiartău, Vasile Silași și Ovidiu Florean.
Caricatură

Ziar de Bistrita