PARVA: Polițiști, jandarmi și voluntari, în căutarea a doi copii care au plecat de acasă

 -  -  975Zeci de polițiști și jandarmi din Bistrița-Năsăud și peste 100 de voluntari au desfășurat acțiuni de căutare a doi copii care au plecat, voluntar, de acasă. După mai multe ore de căutări, cei doi copii au fost găsiți de polițiști teferi, în localitatea vecină.

În după-masa de 3 august, 40 de polițiști și jandarmi și aproximativ 100 de localnici, membri ai familiei, pădurari și voluntari s-au mobilizat ca urmare a sesizării dispariției a doi frați, o fetiță de 13 ani și un băiețel de 11 ani, din localitatea Parva. Cei doi copii locuiesc împreună cu familia, iar în urma unor neînțelegeri cu tatăl lor, au plecat voluntar de la domiciliu în după-masa de ieri. Având în vedere zona de căutare și, întrucât exista riscul să se fi rătăcit, au fost desfășurate căutări cu autovehicule de teren”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

La căutări a participat și un câine-polițist de urmă din cadrul Serviciului Criminalistic, iar după lăsarea întunericului, au fost căutați și cu o cameră cu termoviziune.

În jurul orei 00.20, cei doi minori au fost găsiţi de polițiști pe raza localităţii Rebra, la aproximat 8 km de locuința lor. Au fost examinaţi medical, însă nu au necesitat îngrijiri medicale.

”De asemenea, în urma primelor verificări efectuate, s-a stabilit faptul că minorii nu au fost victima niciunei infracţiuni și au fost încredințați familiei”, a mai adăugat Crina Sîrb.

FOTO: arhivă

0 notes
100 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *