Patru mașini au fost implicate într-un accident produs în Bistrița; o femeie a ajuns la spital

 -  - 


Patru autoturisme au fost implicate, miercuri seara, într-un accident produs pe o stradă din municipiul Bistrița, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. 

”În seara de 14 decembrie, polițiștii au intervenit la un accident rutier, produs în municipiul Bistrița, în care au fost implicate patru autoturisme care circulau pe aceeași direcție de mers. Din verificările efectuate la fața locului, un bărbat de 40 de ani, din Bistrița, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula în fața sa, condus de un bistrițean de 45 de ani și care a fost proiectat într-un autoturism condus de o femeie, de 54 de ani, din Bistrița. Acesta din urmă a fost proiectat în autoturismul care circula în fața sa și care era condus de un bărbat de 72 de ani, din Chintelnic”, a precizat IPJ Bistrița-Năsăud.

Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătoarei auto. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Toți conducătorii auto implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Rutier, pentru vătămare corporală din culpă.

Poliţiștii rutieri recomandă tuturor conducătorilor de autovehicule să circule cu viteză adaptată permanent condițiilor meteo-rutiere și să adopte o manieră preventivă de condus

Polițiștii sfătuiesc șoferii să circule, atât în localităţi, cât şi în afara acestora, cu o viteză care să permită oprirea în siguranţă.

”În condiţiile unui trafic aglomerat, respectați indicațiile polițiștilor care dirijează circulația, păstraţi-vă calmul, nu uitaţi de politeţea rutieră şi nu blocaţi intersecţiile. De asemenea, nu vă angajaţi în depăşirea coloanelor de autovehicule. Chiar dacă drumul este uscat, se pot întâlni porţiuni unde există risc de formare a poleiului, de aceea, nu conduceți, chiar și pe distanţe scurte, dacă autovehiculul nu este echipat cu anvelope de iarnă”, transmite Poliția.

Pietonilor le este recomandat să-şi sporească atenţia, să evite pe cât posibil folosirea părţii carosabile, mai ales după lăsarea întunericului sau în condiţii de vizibilitate redusă și să se asigure temeinic înaintea traversării drumurilor.

Vizualizări 118 

bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.