Patru persoane au fost reținute în urma perchezițiilor din mai multe județe

Patru persoane din Bistrița, Dej și Cluj-Napoca au fost reținute pentru 24 de ore de polițiști, în urma perchezițiilor efectuate marți în cadrul unui dosar penal de natură economică, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Ieri, 14 noiembrie, ca urmare a celor 15 mandate de percheziție desfășurate în cadrul unui dosar penal de natură economică, instrumentat de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bistrița-Năsăud, pe raza județelor Bistrița-Năsăud, Vaslui, Vrancea, Teleorman, Galați și Cluj, au fost ridicate mijloace de probă și 20.215 de euro, 28.345 de lei, 170 de lire sterline. În continuarea activităților, au fost puse în executare un număr de 6 mandate de aducere, în baza cărora au fost prezentate la audieri persoane bănuite și martori. S-a dispus reţinerea a patru persoane cu vârste cuprinse între 54 și 57 de ani, din Bistrița, Dej și Cluj-Napoca, urmând ca doi bărbați de 57 de ani, din Bistrița și Cluj-Napoca, să fie prezentați magistraților cu propunere de luare a unei noi măsuri preventive”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Perchezițiile au fost desfășurate pentru documentarea activității infracționale și administrarea probelor într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări cu privire la 5 persoane, reprezentanți ai unor societăți comerciale care efectuează transport internațional de persoane și transport de colete, fără a deține licență și fără a înregistra în contabilitatea societăților sumele încasate, prejudiciul produs fiind estimat la aproximativ 500.000 de lei.

Serviciul de Investigare a Criminalității Economice continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii întregii activități infracționale și participații penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *