Patru persoane care nu au respectat măsura carantinei s-au ales cu amenzi

 -  -  996


Patru persoane care nu au respectat măsura carantinării au fost sancționate de polițiștii din Năsăud, valoarea totală a amenzilor ridicându-se la 4.000 de lei.

”Ieri, în urma verificărilor efectuate la persoanele față de care a fost dispusă măsura carantinei sau izolării la domiciliu, polițiștii din Năsăud și cei ai Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au constatat abateri pentru care au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, toate conform Legii 55/2020, în cuantum de 4.000 de lei. Astfel, polițiștii din Năsăud au constatat faptul că un bărbat de 34 de ani, din oraș, plasat în carantină la domiciliu din data de 24 decembrie 2021, conform măsurii dispusă de Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud, a părăsit adresa stabilită. Totodată, doi tineri de 23 și 26 de ani, precum și o tânără de 21 de ani, toți din Telcișor, plasați în carantină la aceeași adresă, nu au respectat măsura dispusă, nefiind găsiți la adresa stabilită”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Măsurile dispuse au fost comunicate de polițiști Centrului Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției Bistrița-Năsăud.

1396590cookie-checkPatru persoane care nu au respectat măsura carantinei s-au ales cu amenzi
0 notes
121 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.