Patru persoane, implicate într-un accident produs la Beclean

 -  -  1047


Patru persoane au fost implicate, miercuri, într-un accident produs pe raza orașului Beclean. Una dintre acestea a fost rănită și transportată la spital.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, în accident au fost implicate două autovehicule, care au intrat în coliziune.

La fața locului a intervenit modului SMURD și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

”Echipajele de intervenție au găsit la locul accidentului patru persoane, dintre care una a fost transportată la Centru de Primiri Urgențe Beclean, conștientă”, a precizat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Polițiștii din Beclean efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier. Circulația pe raza orașului Beclean este îngreunată din cauza accidentului rutier.

FOTO: Info Trafic Bistrița-Năsăud
FOTO: Info Trafic Bistrița-Năsăud

ACTUALIZARE

Polițiștii din cadrul compartimentului rutier al Poliției orașului Beclean au efectuat cercetări la locul producerii accidentului rutier.

Atfel, s-a stabilit că ”un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani din Beclean a colizionat un alt autoturism condus de un bărbat de 34 de ani din Negrilești. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea pasagerului din primul autoturism – un bărbat de 39 de ani din Beclean care a fost transportat la spital”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Cei doi conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

În cauză a fost întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat totodată faptul că șoferul de 34 de ani din Negrilești are dreptul de a conduce suspendat, fiind întocmit un dosar penal și cu privire la fapta de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

0 notes
172 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *