Ultimele noutati

Patru persoane, rănite în urma unui accident rutier petrecut între localitățile Spermezeu și Căianu Mic

În această dimineață, un accident rutier soldat cu patru victime s-a petrecut pe DJ 171, între localitățile Spermezeu și Căianu Mic.

Șoferul unui autoturism nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat.

În autoturism, pe lângă șofer se mai aflau și patru pasageri, trei femei și un adolescent. Aceștia au avut nevoie de îngrijiri medicale, la fața locului deplasându-se mai multe echipaje SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, dar și din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud. Victimele au primit ajutor medical și au fost transportate la spital pentru investigații amănunțite. Starea lor este stabilă.

Polițiștii Serviciului Rutier, prezenți la locul producerii accidentului, au început cercetările pentru a stabili cauza care a dus la producerea evenimentului rutier.

„Un bărbat de 68 de ani din Spermezeu, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 171, între localitățile Spermezeu și Căianu Mic, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe sensul său de mers. Accidentul s-a soldat cu rănirea a patru persoane – trei femei de 38, 49 și 67 de ani și un tânăr de 17 ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ B-N, Crina Sîrb.

FOTO: Arhivă
Caricatură

Ziar de Bistrita