Patru tineri, bănuiţi că ar fi răpit o femeie, reţinuţi pentru 24 de ore

 -  -  987Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Sângeorz Băi au fost alertaţi cu privire la faptul că o femeie ar fi fost răpită de mai mulţi bărbaţi. Oamenii legii s-au mobilizat şi au început imediat cercetările, în urma acestora fiind reţinute patru persoane.

Poliţiştii au intervenit ca urmare a unui apel 112, în care era sesizat faptul că doi bărbați ar fi răpit o femeie dintr-o locuință după care ar fi urcat-o într-un autoturism deplasându-se înspre Năsăud. La scurt timp, polițiștii din cadrul Politiei Orașului Năsăud au oprit în trafic un autoturism in care se afla o femeie în vârsta de 29 ani din Orăștie și 4 bărbați în vârstă de 27 ani, 26 de ani, 24 ani și respectiv 29 ani, toți din Orăștie, care au fost conduși la sediul poliției”, precizează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Din primele informaţii a rezultat faptul că victima ar fi avut o relaţie cu unul dintre autori.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au întocmit dosar penal în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsirea de libertate în mod ilegal, lovirea sau alte violențe, distrugere și violare de domiciliu.

În cursul zilei de azi, 27 iunie, cei 4 suspecți au fost reținuți pentru comiterea infracțiunilor sesizate și au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud. Ei urmează să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

0 notes
112 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *