Paul Martița, consilier PNL Dumitra: “Mă adresez cetățenilor comunei Dumitra și domnului ȚINTEAN , căruia vreau să-i reamintesc o vorbă din popor: Minciuna are picioare scurte !”

“La mitingul organizat în data de 16.05.2018, în comuna Dumitra , ce a avut ca și subiect groapa ecologică de la Tărpiu , domnul ȚINTEAN a făcut o afirmație falsă , care mă privește în mod direct . Dânsul a MINȚIT că în 2006, când s-a supus votului cedarea terenului de la Tărpiu , unde urma a se face groapa ecologică , am participat și eu , votul meu fiind în favoarea cedării terenului .” – susține consilierul local al PNL Dumitra.

 

Paul Martița spune că e consilier local începând cu 2016 și NU are niciun amestec în chestiunea depozitului! Bălăjan, Vălean și Leon sunt vinovații din Dumitra care acum 12 ani au cedat terenul comunei pentru amenajarea depozitului de gunoi! 

“Pentru a demonstra că , domnul ȚINTEAN a mințit , vreau să aduc la cunoștința celor interesați faptul că sunt consilier local în comuna Dumitra doar din anul 2016 , iar ceea ce s-a afirmat este o informație absurdă , nefondată , făcută pentru a duce populația în eroare . În anul 2006, cei care au votat aducerea gunoaielor în comuna Dumitra sunt BĂLĂJAN GHEORGHE , primar , VĂLEAN GRIGORE care erau lideri ai partidului democrat (PD) și ANI LEON, lider al opoziției , care ocupau funcția de consilieri locali în cadrul primăriei Dumitra .

 

Fără să gândească și să analizeze în amănunt tot ceea ce înseamnă aducerea gunoaielor , la Tărpiu , și posibilele avantaje de care pot să beneficieze cetățenii comunei Dumitra , au spus DA, interesul cetățeanului fiind în defavoarea interesului propriu .

Astfel cetățenii comunei Dumitra , lipsiți fiind de beneficii în urma acestui proiect ,sunt buni de plată pentru prestarea serviciilor de colectare a gunoaielor , deși acestea se află chiar în ,, grădina lor ’’.

Domnul ȚINTEAN , am ținut să vă reamintesc (pentru că sunt convins că știați foarte bine cum stau în realitate lucrurile ) și să clarific situația creată de minciuna spusă de dumneavoastră și totodată sper să vă cereți scuze mie și cetățenilor.


Sper , ca pe viitor , groapa ecologică de la Tărpiu să fie închisă , deoarece nu respectă normele de funcționare .”

 

Paul Martița – consilier PNL Dumitra
Comentarii

  • psd //ald este partidul frustatilor

  • Mai deșteptule ,esti tare preocupat de la un timp de această comuna .După ce ați furat plantatii intregi de nuci,ciresi,pământ cât cuprinde, acuma ce vrei sa demonstrezi??Ca tu esti curat?O familie de lîngăi sunteti !!Rusinea Dumitrie esti ,stai cumintel mai baiatule ca te a cam luat valul..
Caricatură

Ziar de Bistrita