Paul Știr prinde 2 funcții importante-n PSD! Primarul din Căianu Mic e vicepreședinte de filială și președinte la Liga Aleșilor Locali!

 -  -  29


Primarul din Căianu Mic prinde 2 funcții cu greutate-n interiorul filialei PSD! Cu unanimitate de voturi, Paul Știr a fost ales președintele Ligii Aleșilor Locali, funcție pe care anterior a deținut-o Doru Crișan, primarul din Prundu Bârgăului. Paul Știr a scos un scor bun la europarlamentare (67%) chiar dacă la ultimul scrutin, filiala lui Radu Moldovan a pierdut lamentabil, iar pe județ, PSD a obținut 23%.

Paul Știr, ales vicepreședinte PSD!

La conferința județeană a filialei PSD, Radu Moldovan a fost reales președinte de filială. Moldovan a candidat de unul singur și a fost ales în unanimitate.

Președinte: Radu Moldovan

Vicepreședinți: Daniel Suciu, Ioan Deneș, Cristian Niculae, Vasile Puica, Mircea Romocea, Paul Știr, Iustian Muntean, Camelia Tabără, Bogdan Ivan, Gabriela Deak, Mihaela Ivan. (deține funcția de purtător de cuvânt).

Delegații prezenți la conferința județeană au votat echipa lui Radu Moldovan, din care face parte inclusiv Paul Știr.

“Din postura de vicepresedinte al organizatiei PSD Bistrita-Nãsãud, voi avea în coordonare Liga Alesilor Locali PSD din judetul nostru! Din aceastã structurã fac parte toti primarii, viceprimarii, consilierii judeteni si consilierii locali ai PSD BN!” – susține Paul Știr.

Paul Știr face parte din garda nouă a PSD și încet-încet se impune alături de alți primari cu greutate din județ!

Comuna Căianu Mic funcționează fără viceprimar și întreaga administrație este coordonată de primarul Paul Știr. În alegerile din 2012, Paul Știr a fost cel mai tânăr primar din țară, ales pe listele PP -DD, iar ulterior a trecut la PSD. Momentan, Paul Știr deține controlul în Consiliul Local Căianu Mic și de fiecare dată a adus voturi importante pentru PSD.

29 bookmark
0 notes
798 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.