În 1 decembrie se deschide Centrul Recreativ Legacy de la Băile Figa!

Începând cu data de 1 decembrie, Centrul Recreativ Legacy de la Băile Figa își deschide porțile pentru public, a anunțat Primăria Beclean, care a stabilit tarifele de acces în incinta centrului, precum și programul de funcționare. 

Potrivit administrației locale din Beclean, centrul a fost construit printr-un proiect al cărui obiectiv principal a fost acela de a îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor din orașul Beclean și împrejurimi, în special a persoanelor provenind din grupuri vulnerabile, prin dezvoltarea unor activități de petrecere calitativă a timpului liber.

Ținând cont de acest lucru, Centrul Recreativ Legacy va oferi acces gratuit pentru anumite categorii de beneficiari (pensionari cu venituri modeste, persoane cu handicap grav, familii monoparentale sau copii cu părinți plecați în străinătate, șomeri, femei însărcinate etc.) din orașul Beclean și localitățile din apropiere, care fac parte din Grupul de Acțiune Locală (GAL) Ținutul Haiducilor.

Însă, pe lângă cei care vor beneficia de gratuitate, accesul în incinta centrului va fi deschis, contra cost, și publicului larg. Astfel, Primăria Beclean a stabilit și tarifele pentru cei care doresc să își petreacă timpul liber la Centrul Recreativ Legacy:

  • preț bilet adulți: 60 de lei pe zi, (indiferent de câte ore, în programul zilnic);
  • preț bilet copii cu vârste cuprinse între 0-14 ani: 30 lei pe zi (indiferent de câte ore, în programul zilnic);
  • preț abonament: 400 lei/lunar (fără taxa bowling);
  • taxa bowling: 50 de lei jocul (intrarea la bowling nu se poate face fără a se plăti taxa de intrare, de altfel, nicio activitate nu poate fi făcută fără taxa de intrare).

Programul de funcționare va fi următorul:

    • luni, între orele 10:00 la 20:00;
    • de marți până duminică inclusiv, între orele 08:00 și 20:00.

Centrul Recreativ Legacy a fost construit de către Primăria Beclean prin intermediul unui proiect finanțat în cadrul Programului Operaţional Regional 2014 – 2020, cu o valoare totală de 22,7 milioane lei.

Centrul are amenajate următoarele dotări: bazin de înot cu funcții recreative și de recuperare, bazin de înot cu jocuri în apă, bazin cu apă sărată, zonă de relaxare ambientală, sală pentru recuperare fizică, săli pentru yoga, sală de bowling, sală de fitness, sală de gimnastică cu terasă în aer liber, ateliere creative, spațiu expozițional, spații verzi exterioare (6.800 mp), locuri de joacă pentru copii, mobilier urban.

FOTO/VIDEO: S-a inaugurat Centrul Recreativ Legacy de la Băile Figa, investiție de circa 5 milioane de euro realizată de Primăria Beclean