Pe lângă autospeciale noi, polițiștii bistrițeni au primit și pistoale de ultimă generație și camere de corp

 -  -  1020


Autospeciale, pistoale și camere de corp. Acestea sunt noile dotări ale polițiștilor bistrițeni pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă și asigurarea unui serviciu polițienesc de calitate pentru cetățeni.

Anul acesta, au fost repartizate Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud 92 de autospeciale cu dotări specifice muncii operative – sisteme acustice și vizuale de avertizare, dar și alte dispozitive care asigură condiții optime pentru îndeplinirea misiunilor, majoritatea colantate după grafica nouă, adoptată la nivelul ministerului.

De asemenea, la IPJ Bistrița-Năsăud au mai ajuns, până în prezent, 346 de pistoale Beretta-calibrul 9×19 mm, precum și muniție aferentă, ce urmează a fi repartizate polițiștilor care își desfășoară activitatea în cadrul structurilor de ordine publică și rutieră.

Totodată, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud au sosit și 75 de body-camera, ce vor intra în dotarea polițiștilor care intervin primii la evenimente și interacționează în mod curent cu cetățenii. Poliţiştii de la  structurile de Rutieră, Ordine Publică, Delicte Silvice vor înregistra audio-video interacţiunile cu cetăţenii, în scopul prevenirii comiterii de comportamente antisociale, ultraje sau abuzuri.

Aceste achiziţii sunt realizate din fondurile Ministerului Afacerilor Interne, în cadrul demersurilor pentru îmbunătățirea intervențiilor și serviciului pus în slujba comunității.

0 notes
145 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *