Pe strada Valea Budacului ar putea fi montate limitatoare de viteză!

 -  -  1250


Tot mai mulți bistrițeni aleg să își exprime nemulțumirile pe portalul www.domnuleprimar.ro, la secțiunea Sesizări, fiind o variantă mult mai simplă decât aceea de programa o audiență.

Recent, un bistrițean, Caius Mihai Canea, s-a adresat prin această metodă autorităților locale ridicând două probleme pe care le-a sesizat în zona Valea Budacului.

Prima vizează lipsa unor coșuri de gunoi de pe străzile Mihai Viteazul și Valea Budacului. ”Atât pe strada Mihai Viteazul, cât și pe continuarea acesteia (strada Valea Budacului), nu există coșuri de gunoi amplasate de Primăria Bistrița. Iar consecința este gunoiul din fața casei fiecărui cetățean” a scris bistrițeanul în sesizarea sa. Răspunsul municipalității la această problemă nu a întârziat să apară: ”Pe strada Mihai Viteazul au fost amplasate 11 coșuri de  gunoi stradale, iar pe strada Valea Budacului sunt amplasate 4 coșuri de  gunoi stradale”.

valea budaculuiCea de-a doua problemă este legată, după cum afirmă Caius Mihai Canea, de siguranța rutieră. ”Pe anumite tronsoane ale coborârii de pe Dealul Budacului, viteza de circulație atinge uneori nivele îngrijorătoare, iar acest lucru devine un pericol în special în zonele cu curbe. Propun să se amplaseze în aceste puncte vitale (înainte de curbe) câte un speedbumb de asfalt (nu acele speedbump-uri de cauciuc, care după câteva treceri se tasează)” mai adaugă cetățeanul în sesizarea sa. Drept răspuns, administrația locală a precizat că ”în ceea ce privește limitatoarele de viteză – speedbump-uri – vom analiza împreună cu Poliția Rurieră oportunitatea montării acestora”.

Râmâne de văzut la ce concluzie se va ajunge după discuțiile dintre Primăria Bistrița și Poliția Rutieră, dacă vor fi sau nu montate astfel de limitatoare de viteză pe strada Valea Budacului.

Citește și:

a72-840x400FOTO: Accident pe Valea Budacului! Zona deosebit de periculoasă face periodic, noi victime!

 

 

 

Sursa foto: www.reporterntv.ro

0 notes
375 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *