Pensionarii nemulțumiți că nu le-au fost majorate pensiile, așteptați la sediul PSD. Suciu: ”Le oferim asistenţă juridică gratuită și ne asumăm să acționăm în instanță Guvernul”

 -  -  11130


Deputatul PSD Daniel Suciu a anunțat că partidul din care parte vine în sprijinul pensionarilor din județul Bistrița-Năsăud care sunt nemulțumiți de faptul că nu le-au fost majorate pensiile.

Îi invit pe toţi pensionarii din Bistriţa şi din județul Bistriţa-Năsăud la sediu. Le oferim asistenţă juridică gratuită și ne asumăm, prin avocaţi ai partidului, să acționăm în instanță Guvernul pentru nerespectarea Legii pensiilor. Așadar, toţi ce care se simt nedreptăţiţi de Guvernul României că nu li s-au mărit pensiile, gratuit, din partea PSD, acţiuni în instanţă pentru mărirea pensiilor”, a spus Daniel Suciu într-o conferință de presă.

De asemenea, deputatul a mai anunțat că PSD va demara o campanie de strângere de semnături pentru promovarea proiectului privind plafonarea preţurilor la energie şi gaze naturale. În acest sens, reprezentanții partidului vor amplasa mai multe corturi pe raza municipiului Bistrița și îi invită pe bistrițeni să susțină demersul. 

Timp de o săptămână, strângem semnături în stradă, pentru plafonarea preţurilor la energie şi la gaz. Îi invităm pe toți bistrițenii să semneze. Vom fi acolo cu toţii – deputaţi, senatori, membri simpli- și îi aşteptăm pe bistriţeni să semneze o listă de susţinere pentru plafonarea acestor prețuri”, a spus Daniel Suciu.

Deputatul PSD a anunțat că vor fi amplasate trei corturi în Bistrița, în zona Decebal, în zona Big (Biserica Sfânta Ana) şi în zona Winmarkt.

ACTUALIZARE

Cele trei corturi au fost deja amplasate în Bistrița, anunță organizația județeană a PSD.

1 notes
255 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *