Ultimele noutati

50 de lei/persoană: atât a costat cheful de 8 Martie făcut de P.S.D. Partidul oferă chefuri GRATIS NUMAI pentru pensionari! O ANALIZĂ cu activitatea de propagandă-mascată în rândul celor vârstnici!

Partidul Social Democrat finanțează chefurile pentru pensionari. În fiecare an, pensionarii beneficiază de mai multe chefuri organizate de partid. Petrecerile sunt sponsorizate de PSD și invitații NU scot niciun ban din buzunar.

50 de lei pentru mâncare, băutură și chef alături de marea-familie a PSD!

La cheful de 8 Martie au fost prezenți membrii de partid ai tuturor organizațiilor PSD: de femei, de tineret, de seniori și de pensionari. Aproximativ 1.000 de PSD-iști din întreg județul s-au distrat la petrecerea de aseară la care au fost prezenți lideri ai partidului de la toate nivelurile: parlamentari, primari, consilieri.

 

q3v

psd1

 

 

 

 

 

 

Desigur, NU toate petrecerile de partid sunt sponsorizate! La cheful de Revelion și de 8 Martie, fiecare invitat a scos din buzunar 50 de lei. De acești bani s-a servit mâncare, s-a băut și s-a dansat alături de mai mulți partizani.

 

Pensionarii de Bistrița: spectacole de romanțe, chefuri plătite de partid, premii în bani pentru cupluri!

În fiecare toamnă, PSD-ul organizează chefuri pentru pensionari, iar de-a lungul anilor astfel de evenimente au fost organizate la Restarant Terra, la Restaurant Parc sau Restaurant Giulia. La nivelul municipiului, PSD deține o puternică organizație de pensionari, condusă de Gheorghe Sabău care este consilier local. Doina Pană conduce Organizația de Femei, iar Bogdan Ivan conduce Organizația de Tineret.
În fiecare an, conducerea P.S.D organizează Balul de 8 Martie dedicat femeilor, școli de vară și tabere pentru tineri și baluri pentru pensionari (toamna).

 

 

p445 - Copypp5

 

 

 

 

 

 

pp6

pp1-800x400

 

 

 

 

 

 

 

Bani în plic pentru pensionari + chef GRATIS!

În ficare an, cuplurile cu peste 50 de ani de căsnicie sunt premiate de primarul Ovidiu Crețu, în cadrul unui eveniment festiv, în care staff-ul PSD punctează la capitolul imagine. În ultimii 2 ani, cheful pensionarilor a avut loc la Restaurant Flamingo. Primăria Bistrița NU bugetează cheltuielile de protocol ale acestui eveniment, finanțat de domnul Zagrai, patronul localului. Cuplurile primesc 100 de lei și o diplomă din partea primarului Ovidiu Crețu. La evenimente sunt invitați artiștii Ansamblului Folcloric Balada, care sunt și angajați ai Centrului Județean pentru Cultură.

 

x33

 

 

 

 

 

 

 

c2-Copy

c1-Copy

 

 

 

 

 

 

 

Campanii electorale, MASCATE în spectacole pentru pensionari!

Primăria mai organizează spectacole pentru pensionari, ocazii ideale pentru campanii mascate unde sunt ridicați în slăvi liderii PSD

Mărțisor muzical – Romante, buget: 15.000 lei. În 2016, cu 15.000 de lei au inventat un „circ” pentru campania de primăvară. Radu Moldovan și George Avram vin cu garoafele de PARTID Primăria Bistrița a finanțat un eveniment pseudo-cultural sub coordonarea lui Dorel Cosma. Intitulat “Mărțișor muzical”, concertul de romanțe, la pachet cu muzică de petrecere a avut loc în cortul de pe Pietonal. La un semn, Radu Moldovan și George Avram au tăbărât cu garoafele peste spectatoare, după care au urcat pe scenă și au felicitat doamnele de vârsta a treia pentru simpla existență. 15.000 de lei este costul acestui spectacol dedicat persoanelor vârstnice, bifat în 2016 ca și campanie de imagine și mascat în documente ca și act cultural.

g0

g02

 

 

 

 

 

 

Centrul Cultural Municipal mai organizează:

Ziua persoanelor vârstnice – program de romanțe și cafe concert (octombrie) – 45.000 de lei.
Programe folclorice – stagiune pe anul 2017 (lunar) 25.000 de lei.

VIDEO: Campanie electorală pe scenă. Nicolae Gălățean, omul comuniștilor “pe cultură” din vremea lui Ceaușescu îndeamnă pensionarii să voteze cu Crețu. Aplauze!

Punct termic pentru pensionarii de la Big!

Primăria Bistria va amenaja un punct termic situat în partea de jos a orașului, pe strada Octavian Goga. După ce a reabilitat câteva blocuri din cartieru îmbătrânit, Crețu se bucură de popularitate prin propaganda membrilor de partid ai PSD. La 700.000 de euro este estimat acest proiect care va fi depus spre finanțare dn fonduri europene. La parter vor fi puncte prim ajutor, consiliere, odihnă, birou, magazie/spălătorie, terapie, lift, iar la etajul 1 – mediatecă, garderoba, oficiu, consiliere PS, depozit, sală de club, depozit, terasă. Asta în condițiile în care niciun punct termic NU a fost modernizat în cele 2 mandate ale primarului Ovidiu Crețu.

 

pensionari 1

pens 2

 

 

 

 

 

 

Organizația de pensionari e controlată de Gheorghe Sabău: pensionar, fost șef al Finanțelor, acuzat că s-a implicat în rambursări ilegale de TVA și condamnat la 8 luni cu suspendare de Judecătoria Bistrița în 2006. Acesta a fost achitat de Tribunal în 2007, dar într-un final Curtea de Apel a menținut decizia primei instanțe, de condamnare cu suspendare.) Acesta a fost pus pe listele PSD și este consilier local.

Cu o astfel de rețetă: chefuri, garoafe, spectacole dedicate pensionarilor… P.S.D are din start câteva mii de voturi constant pe care le întrețin ușor din bugetul public sau din diferite sponsorizări.

 

sabau

p445 - Copy
Comentarii

Caricatură

Ziar de Bistrita