Pentru că au de executat pedepse cu închisoarea, doi bistrițeni au fost extrădați în România de pe teritoriul altor țări

Doi bărbați din județul Bistrița-Năsăud, care erau dați în urmărire internațională întrucât au de executat pedepse cu închisoarea, au fost prinși pe teritoriul altor state și extrădați în România pentru a își ispăși pedepsele, informează Inspectoratul de Poliție Județean.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, unul dintre bărbați are 48 de ani și este din Beclean. El  a fost prins în Regatul Țărilor de Jos.

Bărbatul a fost extrădat în România și încarcerat în penitenciar. Acesta are de executat în țara noastră pedeapsa de 1 an și 4 luni de închisoare, fiind condamnat pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și tulburarea liniștii publice”, precizează Poliția.

Cel de-al doilea bărbat are 42 de ani și este din Bistrița, el fiind depistat în Germania.

”Acesta a fost extrădat în România și încarcerat în penitenciar, unde urmează să  execute o pedeapsă de cinci ani și două luni de închisoare, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice”, adaugă IPJ Bistrița-Năsăud.

Dat fiind faptul că bărbații au fost prinși, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au revocat măsurile de căutare în cazul lor.