Pentru că transportau lemn fără documente legale, doi bărbați au fost amendați și lemnul le-a fost confiscat

 -  -  1970La finele săptămânii trecute, polițiștii din Sângeorz-Băi au acționat pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice. Astfel, pe DJ 172D, oamenii legii au oprit în trafic, pentru control, mai multe autovehicule.

Printre șoferii trași pe dreapta și controlați s-a numărat și un bărbat din Rodna.

”Pe raza comunei Ilva Mare, conducătorul unui tractor, un bărbat din Rodna, nu a putut prezenta avizul de însoțire a materialului lemnos sau alte documente de proveniență pentru cantitatea de 3,84 mc transportată, motiv pentru care a fost sancționat contravențional conform Legii 171/2010, cu suma de 1000 lei, iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

De asemenea, a fost oprit în trafic și un bărbat din Leșu.

”Polițiștii au oprit un alt autovehicul pe drumul județean 172D, în Poiana Ilvei. Conducătorul auto, un bărbat din Leșu, transporta cu o autoutilitară 2mc de material lemnos pentru care nu a putut prezenta documente de proveniență. Acesta a fost sancționat contravențional, conform Legii 171/2010, iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării”, mai arată IPJ Bistrița-Năsăud.

1 notes
95 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *