Pentru cele 100 de Ambulanțe negociate la aprobarea BUGETULUI, Ionuț Simionca s-a ZBĂTUT și-a IZBĂVIT: “Mă bucur că munca mea dă roade! Să NU mai zică nimeni că NU se poate, dacă ești în opoziție! “

 -  -  5347La un an de mandat, deputatul Ionuț Simionca a ieșit public și a trecut în revistă principalele sale realizări. Președintele Mișcării Populare Bistrița – Năsăud  este un parlamentar activ, cu proiecte legislative de impact, prin care a atras atenția opiniei publice. “Am demonstrat iarăși că dacă ești un parlamentar care muncește… și sunt parlamentari care respectă principiile democratice și urmează toate pârghiile parlamentare, poți să reușești!” – a completat deputatul. 

Ionuț Simionca-i FERICIT pentru cele 100 de Ambulanțe, negociate și câștigate la aprobarea BUGETULUI!

 

“Cu mândrie pot să spun că mulțumită colegilor din PMP și datorită faptului că am avut răbdare și am susținut în plenul Parlamentului multe-multe proiecte legislative: 4 ore în prima zi, 3 ore în a doua zi…. i-am făcut pe cei de la guvernare să ne dea și nouă ceva… NU nouă personal… dar pentru comunitățile în care PMP este mai implicat: 100 de salvări (Ambulanțe)… asta a fost promisiunea ministrului sănătății și mă bucur că munca mea dă roade! Ăsta-i mesajul pe care vreau să-l transmit: se poate, se poate și în opoziție. Într-adevăr e o muncă enormă și trebuie să fii concentrat la ce trebuie să faci și trebuie să muncești! Se poate! Să NU zică nimeni că NU se poate, dar trebuie să fii constant și să fii perseverent!” a declarat deputatul Ionuț Simionca.

Despre oamenii care-i sunt alături!

“Am format o echipă din oameni integri, oameni onești, oameni responsabili care își doresc să facă politică de calitate la nivel județean și care sunt dispuși să se implice pentru binele comunității!” – a completat Simionca. 

Deputatul de Bistrița-Năsăud pregătește un raport cu primul an de mandat, raport pe care-l va transmite presei locale.

 

 

Ionuț Simionca are pe țeavă o lege pentru asistații sociali din România, lege care îl va face celebru la nivel național!

Legile inițiate de Ionuț Simionca în primul an de mandat:

Măsuri de modernizare a Agriculturii:

– reducerea semnificativă a presiunii fiscale supra producătorilor agricoli și crescătorilor de animale prin:
– eliminare TVA-ului pentru utilaje agricole
– scutirea de taxe și impozite a producătorului agricol și a crescătorului de animale
– scutirea de taxe și accize pentru energie electrică și carburant.

Lege privind siguranța drumurilor:

– montarea barierelor la toate trecerile de cale ferată care intersectează drumuri naționale
– administratorul căii ferate să fie obligat să asigurare vizibilitatea prin cosirea vegetației și majorarea amenzilor.

Lege anti-țepari în domeniul auto și impozit scăzut la motoarele peste 2.000 cmc:

– proprietarii de autovehicule care le înstrăinează prin contract de vânzare-cumpărare să fie obligați să își asume răspunderea privind corectitudinea datelor înscrise la contorul kilometric al mașinii, dacă Parlamentul va adopta propunerea legislativă inițiată de către deputatul PMP din Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca.

– propunerea legislativă privind diminuarea impozitului la mașinile cu motor mai mare de 2.000 cmc.

Toate aceste propuneri ale deputatului de Bistrița-Năsăud sunt în diferite stadii… dar prin impactul unor inițiative a atras atenția opiniei publice încă din primul an de mandat!

5 bookmark
0 notes
72 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.