Percheziții DIICOT într-un dosar de trafic de persoane, proxenetism și deținere de droguri de risc; un bărbat din Năsăud a fost reținut

 -  -  1222


Un bărbat din Năsăud a fost reținut pentru 24 de ore, acesta fiind bănuit de trafic de persoane, proxenetism și deținere de droguri de risc, informează Inspectoratul de Poliție (IPJ) Bistrița-Năsăud.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Bistrița-Năsăud, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud, împreună cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud, au efectuat, duminică, două percheziții la imobile deținute de bărbatul bănuit de trafic de persoane, proxenetism și deținere de droguri de risc.

”Din cercetări a reieșit că bărbatul, în vârstă de 35 de ani, din Năsăud, ar fi recrutat trei femei, toate din Bistrița-Năsăud, pe care le-ar fi transportat, adăpostit și determinat să practice prostituția, în diverse locații din România, dar și în cluburi din Austria, iar sumele obținute din aceste activități și le-ar fi însușit (aproximativ 700.000 de euro). În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, două telefoane mobile, un stick de memorie, un recipient ce conținea muguri de canabis, 1.000 de euro și 3.000 de lei. Totodată, pe numele bărbatului, a fost emis și pus în aplicare un mandat de aducere”, se arată în comunicatul IPJ Bistrița-Năsăud.

Procurorul de caz din cadrul DIICOT – BT Bistrița-Năsăud a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului bănuit de comiterea faptelor, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Tribunalului Bistrița-Năsăud, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Activitatea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La percheziții au participat polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Bistrița-Năsăud și Poliției Orașului Năsăud.

1380040cookie-checkPercheziții DIICOT într-un dosar de trafic de persoane, proxenetism și deținere de droguri de risc; un bărbat din Năsăud a fost reținut
0 notes
347 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.