FOTO/VIDEO: Percheziții în Bistrița într-un dosar privind infracțiuni economice; este vizată și o instituție – Primăria Bistrița

 -  -  61859


În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice pun în aplicare 7 mandate de percheziție domiciliară, la persoane fizice și la o instituție din municipiul Bistrița, informează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

”Activitățile sunt desfășurate într-un dosar penal aflat în instrumentarea polițiștilor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, privind mai multe infracțiuni de fals, abuz în serviciu și constituirea unui grup infracțional organizat”, precizează IPJ Bistrița-Năsăud.

La acțiune participă polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bistrița-Năsăud și luptători din cadrul serviciilor pentru acțiuni speciale Bistrița-Năsăud și Cluj.

Instituiția vizată de percheziții este Primăria municipiului Bistriţa.

Primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, a declarat pentru Agerpres că perchezițiile vizează problema privind Planul Urbanistic General (PUG) și existența mai multor variante ale acestui document.

Reamintim că, la finele lunii ianuarie, primarul Ioan Turc a dispus efectuarea unui audit intern pentru a lămuri situația vehiculată în spațiul public cu privire la existența mai multor variante ale PUG. 

6 notes
984 views
bookmark icon

One thought on “FOTO/VIDEO: Percheziții în Bistrița într-un dosar privind infracțiuni economice; este vizată și o instituție – Primăria Bistrița

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *