Percheziții în Bistrița, la imobile utilizate de un bărbat bănuit de violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal

 -  - 


Un bărbat de 38 de ani din Bistrița a fost reținut pentru 24 de ore, el fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal.

La data de 22 martie, polițiștii Biroului Investigații Criminale Bistrița au dispus reținerea unui bărbat de 38 de ani, din Bistrița, bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal. Totodată, au fost puse în aplicare două mandate de percheziție domiciliară la imobilele utilizate de către acesta. Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul și-ar fi agresat fizic soția, iar în urma unor discuții contradictorii ar fi lipsit-o de libertate în mod ilegal, legând-o, cu scopul de  o determina să recunoască anumite aspecte. În urma perchezițiilor efectuate ieri, 22 martie, polițiștii au descoperit și ridicat bunuri care ar fi fost folosite la comiterea faptelor”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Față de bărbat, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale au dispus măsura reținerii pentru 24 ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale pentru documentarea întregii activități infracționale.

Loading

bookmark icon

One thought on “Percheziții în Bistrița, la imobile utilizate de un bărbat bănuit de violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal

    Sorry, comments are closed.