Percheziţii în Bistrița-Năsăud; doi tineri, reținuți

 -  -  987


Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Bistrița au efectuat două percheziții la domiciliile unor tineri cercetați pentru mai multe infracțiuni. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore.

”La data de 22 iulie, în urma a două percheziții domiciliare, polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Bistrița au reținut doi tineri de 27 ani, din Șieu și Bistrița. La locuințele persoanelor bănuite de comiterea faptelor au fost găsite sumele de 1.200 de euro, 300 de lei, carduri bancare și alte bunuri cu valoare probatorie”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Față de cei doi a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cei doi sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, complicitate la furt calificat, acces ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţii infracţionale.

0 notes
112 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *