Eveniment

Percheziții în Bistrița-Năsăud și Maramureș la sediile unor instituţii publice, ocoale silvice şi firme bănuite de infracţiuni silvice

 -  -  5591


Poliţiştii din Maramureș efectuează, joi dimineaţă, percheziţii în județele Maramureș și Bistrița-Năsăud, la sediile unor instituţii publice, ocoale silvice și societăți comerciale, dar și la domiciliile unor persoane fizice.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș, perchezițiile sunt efectuate într-un dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de delapidare, fals intelectual, uz de fals, tăiere fără drept de arbori şi furt de arbori.

„În această dimineaţă, au fost puse în executare 16 mandate de percheziţie domiciliară emise de Judecătoria Dragomireşti, la solicitarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomireşti, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de delapidare, fals intelectual, uz de fals, tăiere fără drept de arbori şi furt de arbori”, arată IPJ Maramureș.

Percheziţiile se efectuează la sediile unor instituţii publice, ocoale silvice și societăți comerciale, dar și la domiciliile unor persoane fizice.

„Percheziţiile se efectuează la sediile unor instituţii publice şi ocoale silvice, sediile şi punctele de lucru ale unor persoane juridice şi domiciliile unor persoane fizice de pe raza judeţelor Maramureş şi Bistriţa-Năsăud, unde există suspiciuni rezonabile că deţin bunuri/înscrisuri/documente ce au legătură cu infracţiunile pentru care se efectuează cercetarea penală”, mai precizează IPJ Maramureș.

5591 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.