VIDEO: Era să-i ZDROBEASCĂ! Din senin, o creangă imensă s-a rupt în Parcul Municipal în zona foișorului. A căzut la 2 metri de o familie aflată la plimbare, cu copiii!

Pericol în Parcul Municipal! O creangă de mari dimensiuni s-a rupt și a căzut pe caldarâm, fix pe aleea principală din zona foișorului din Parcul Municipal. O familie aflată la plimbare a fost la câteva secunde de tragedie și s-a oprit când a auzit trosnete, iar creanga a căzut la 2 metri în fața lor. Incidentul s- petrecut duminică la ora 20, când Parcul Municipal era supra-aglomerat.

 

cc1

cc2 - Copy

 

 

 

 

 

 

 

Copacul este înverzit și la prima vedere NU prezenta urme de uscare, situație în care se află mai mulți arbori. O echipă a Serviciului de Voluntari a intervenit de urgență și a eliberat aleea, la câteva minute de la incident.

 

În urmă cu 2 săptămâni, o creangă a căzut și a lovit o pereche de nuntași sosiți în Parc pentru poze, dar incidentul a fost mușamalizat.

În Parcul Municipal este nevoie urgentă de o toaletare, deoarece copacii bătrâni reprezintă un risc ridicat pentru trecători. Tocmai de aceea, la fiecare vijelie în parc sunt numeroase crengi căzute, iar Primăria Bistrița ar trebui să intervină pentru toaletarea urgentă a arborilor… înainte de ase întâmpla o tragedie.
Comentarii
Caricatură

Ziar de Bistrita