Persoană lovită de tren la Livezile. Victima a decedat

 -  -  1932


În urmă cu puțin timp, echipajele de intervenție din Bistrța-Năsăud au fost solicitate să intervină pentru a acorda asistență medicală unei persoane care se pare că ar fi fost lovită de tren.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, accidentul s-a produs pe raza localității Livezile.

La fața locului intervine modulul SMURD. Din primele informații, victima este inconștientă, spun reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud.

Intervenția este în plină desfășurare.

ACTUALIZARE 1

”La accidentul feroviar, victima prezintă leziuni incompatibile cu viața, astfel a fost declarat decesul la fața locului de către echipajul medical”, a declarat Cristina Răcilă, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

În acest caz se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ACTUALIZARE 2

Victima decedată este un bărbat în vârstă de 79 de ani.

”În această după-masă, în localitatea Livezile, un bărbat în vârstă de 79 de ani, din localitate, a fost accidentat mortal de trenul regio nr.15826 care circula pe relația Bistrița Nord-Bistrița Bârgăului”, a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

La fața locului, o echipă formată din criminaliști și polițiști de la transporturi efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Cadavrul bărbatului va fi transportat la spital pentru efectuarea necropsiei, cercetările fiind continuate de către Biroul Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud.

Trenul care circula pe relația Bistrița Nord-Bistrița Bârgăului a înregistrat o întârziere de aproximativ 77 de minute.

FOTO: arhivă

0 notes
1057 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *