Persoană posibil căzută în râul Someș, căutată de pompieri

 -  -  10


O persoană despre care se crede că ar fi căzut în râul Someș este căutată de pompierii din Bistrița-Năsăud.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, incidentul s-ar fi produs pe raza localității Nimigea de Sus, acțiunile de căutare fiind demarate încă de miercuri seara.

În zonă intervin pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Năsăud și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

ACTUALIZARE 1

ISU Bistrița-Năsăud a anunțat că persoana a fost găsită în cele din urmă și nu au mai fost necesare acțiunile de căutare.

În acest caz s-a autosesizat și Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud și efectuează cercetări.

ACTUALIZARE 2

”Aseară, în jurul orei 22.30, în localitatea Nimigea de Sus, în apropierea râului Someș, între 3 bărbați cu vârste cuprinse între 41-28 de ani a izbucnit un scandal, aceștia agresându-se reciproc. La un moment dat, persoanele implicate ar fi ajuns în albia râului Someș, două dintre acestea au ieșit imediat, iar cel de-al treilea, un bărbat de 28 de ani, din Romuli, a fost depistat în cursul zilei de astăzi, la o stână de pe raza localității Nimigea. Un bărbat de 31 de ani, din Nimigea de Sus a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe, iar cercetările sunt continuate de Secției 6 Poliție Rurală Năsăud, pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.