Persoane căutate la nivel național și internațional, găsite de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale

 -  -  958


Polițiștii din Bistrița-Năsăud au depistat trei tinere dispărute, care erau date în urmărire atât la nivel național, cât și internațional.

Una dintre tinere era dată dispărută încă din anul 2018.

La data de 4 mai 2020, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au obținut indicii care au condus la depistarea unei tinere dispărute. Tânăra a fost găsită pe teritoriul țării noastre, într-un alt județ; nu a fost victima vreunei infracțiuni și nu dorește să ia legătura cu familia. Aceasta era căutată la nivel național și internațional, fiind declarată ca fiind dispărută din Germania, din luna octombrie 2018. Măsurile de căutare dispuse au fost revocate de către polițiști”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Alte două tinere au fost depistate într-un autoturism alături de doi bărbați.

”La data de 4 mai, ora 20.30, pe un drum secundar din localitatea Fântânele, comuna Matei, a fost depistat și oprit un autoturism în care se aflau patru persoane care au fost legitimate și identificate. Cu ocazia verificărilor, polițiștii au constatat faptul că două tinere de 14 și 15 ani, din Recea-Cristur, județul Cluj, care se aflau în autoturism, erau căutate, fiind dispărute de la domiciliu, din aceeași zi. Cele două erau însoțite de doi tineri de 20, respectiv 23 de ani, din aceeași localitate”, mai arată IPJ Bistrița-Năsăud.

Tinerele au fost conduse la sediul Secției 3 Poliție Rurală Lechința, unde au fost încredințate polițiștilor din județul Cluj. Totodată, polițiștii au aplicat trei sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanțelor Militare.

0 notes
83 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *