Peste 100 de elevi din cinci școli, premiați în cadrul concursului ”Reciclezi pentru viitorul tău”

Peste 100 de elevi din cinci școli din județul Bistrița-Năsăud au fost premiați de ADI Deșeuri și compania Supercom, ca urmare a participării la concursul ”Reciclezi pentru viitorul tău!”.

Elevii premiați provin de la Școala Gimnazială Mărișelu, Școala Gimnazială Livezile, Școala Gimnazială Dumitra, Liceul Tehnologic ”Liviu Rebreanu” Maieru și Școala Gimnazială Ilva Mare.

Potrivit directorului ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, Cristian Niculae, ”copiii s-au implicat în colectarea deșeurilor reciclabile și au adus la școală cantități impresionante, motiv pentru care premiile au fost pe măsura efortului lor – 105 elevi au fost premiați cu biciclete, boxe portabile și căști audio”.

Școala Gimnazială Mărișelu a adunat o cantitate totală de 6,3 tone de deșeuri reciclabile, iar câștigătorul bicicletei a fost elevul Abrudan Mario din clasa a V-a cu o cantitate de 1,3 tone.

Școala Gimnazială Livezile a adunat o cantitate de 4,2 tone de deșeuri reciclabile, iar câștigătoarea bicicletei a fost eleva Haruță Giulia din clasa a VIII-a cu o cantitate de 819 kg.

Școala Gimnazială Dumitra a adunat o cantitate totală de 5,9 tone, câștigătoarea bicicletei fiind Gavriloaie Andreea din clasa a IV-a cu o cantitate de 600 kg.

Ciclurile primare și gimnaziale ale Liceului Tehnologic ”Liviu Rebreanu” Maieru au adunat 6,6 tone de deșeuri reciclabile, câștigătoarea bicicletei fiind Pădure Daria din clasa 0, cu o cantitate de 735 kg.

Școala Gimnazială Ilva Mare a adunat o cantitate totală de deșeuri reciclabile de 4,3 tone, bicicleta fiind câștigată de Doboș Marian din clasa a III-a cu o cantitate de o tonă de deșeuri reciclabile.

Felicitări tuturor elevilor responsabili și prietenoși cu mediul care au participat la acest concurs! Mulțumim cadrelor didactice pentru implicare în buna desfășurare a acstei activități! Campionii reciclării din județul nostru ne demonstrează prin implicarea lor că împreună putem face Bistrița-Năsăud un județ mai curat!”, spune șeful ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, Cristian Niculae.

Check Also

Mitropolitul Andrei a sfințit capela din Șieu-Odorhei

Joi, 21 septembrie 2023, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.