Peste 100 de sancțiuni, după o acțiune de control în trafic, la Beclean

 -  - 


O acțiune în trafic organizată de polițiștii din Beclean și de specialiști din cadrul Registrului Auto Român Bistrița-Năsăud s-a finalizat prin aplicarea a peste 100 de sancțiuni, toate pentru nereguli privind circulația pe drumurile publice, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

La data de 29 martie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean și cei ai Secției 4 Poliție Rurală Beclean au acționat pe linia combaterii încălcărilor normelor rutiere de către șoferi și pietoni, dar și pentru prevenirea accidentelor de circulație produse pe fondul unor defecțiuni tehnice. De asemenea, activitățile au vizat prevenirea și combaterea infracțiunilor și contravențiilor la regimul silvic.

Astfel, au fost efectuate controale și verificări în trafic alături de reprezentanți ai Registrului Auto Român Bistriţa-Năsăud, pe Drumurile Naționale 17 și 17C, precum și pe Drumurile Județene 172A și 172F.

Au fost oprite și verificate 142 de autovehicule și legitimate 160 de persoane.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 106 sancțiuni contravenționale conform OUG 195/2002, în valoare de 6.000 de lei, iar pentru neregulile și defecțiunile constatate la autovehiculele oprite, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Prin controalele efectuate, oamenii legii au urmărit prevenirea accidentelor de circulaţie, în special a celor produse pe fondul unor defecţiuni tehnice ale autovehiculelor.

0 notes
1 view
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.